Brandul american de îmbrăcăminte adresat în special tinerilor, American Apparel, a ales-o pe Jacky O`Shaughnessy în vârstă de 62 de ani, să prezinte cea mai nouă colecție de haine, dar și de lenjerie intimă.

Jacky O’Shaughnessy este un model din New York care nu și-a terminat perioda de glorie a carierei sale în industria modei, după cum se vede.

images.vogue.it

„Mulți spun că a fi fotomodel este plictisitor, însă eu găsesc ceva creativ în această profesie. Este nevoie de multă energie pentru a transmite un mesaj doar în imagini, fără a te folosi de cuvinte”, a declarat Jacky într-un interviu mai vechi.

Aceasta a cochetat în tinerețe și cu actoria, iar acum prezintă cea mai nouă colecțiă a brandului american care se adresează în mod special publicului tanar.

Cei peste 1,5 milioane de fani de pe Facebook ai brandului American Apparel au avut ocazia de a vedea în premieră una dintre fotografiile din cadrul campaniei, cu sloganul: „Sexy nu are termen de expirare”.

media-social.s-msn.com

Reacția publicului la adresa campaniei este diversă. În vreme ce unii apreciază inițiativa brandului și o admiră pe Jackye pentru modul frumos în care a îmbătrânit, alții au făcut câteva comentarii răutăcioase. „Îmi doresc să îmbătrânesc și eu la fel de frumos!”, „Mă bucur atât de mult că Jacky este imaginea AA. Este absolut minunată!”, „Nu am cum să apreciez asa ceva!”, „Nu ar trebui să se dezbrace la vârsta ei!”, au fost câteva remarci.

www.palmbeachpost.com

Distribuie articolul: