Larisa Eni este din Chisinau. Este matematician de formare, o femeie foarte evlavioasă și are spiritul unionist în sânge. Despre vârsta ei, Larisa spune ca are 60 de ani și 7 ani de acasă, are un copil în care a pus tot sufletul ei și doi nepoți foarte dragi. Iată ce-și dorește de la viața ei peste un an.

„Îmi doresc în primul rând sănătate, prioritatea principală, mie și familiei mele. Nepoțeilor, să fie sănătoși, să aibă succes în activitățile lor. Iar pentru țara noastră, prosperitate. Și vreau să se înfăptuiască Marea Unire.

Și vreau să călătoresc la mănăstirile din Romania de la noi din Moldova. Aș vrea foarte mult să trec pe la Mănăstirea lui Arsenie Boca, pe la muzeele pe care nu le-am vizitat încă. Aș fi foarte mulțumită să am așa călătorii, să pot să vizitez ceea ce-mi place, ce-mi doresc.”, dezvăluie Larisa Ene în cadrul proiectului celor #90defemei.

Vezi AICI și celelalte vârste/femei din proiectul CEvreaEA.

Ne-am aventurat, în cinstea aniversării a celor 9 ani de activitate, în inițierea unui proiect cu femei și despre femei. Astfel, timp de 90 de zile, 90 de femei cu vârste diferite, vor răspunde la una dintre cele mai misterioase întrebări – „CE vrea EA?”.

Vezi și: O gospodină neîntrecută din Peresecina, Orhei, eroina #CEvreaEA la 66 de ani (Video)