Ne-am obișnuit să credem că beauty bloggerii trebuie să fie tineri, să arate bine, să experimenteze pe propria piele doar produse scumpe de înfrumusețare și să fie exempe ideale ale sfaturilor pe care le împărtășesc. Recent, în spațiul virtual a început să se promoveze un vlogger (video blogger) pe nume Melissa. Femeia are 60 de ani, este originară din Tennessee, iar procedurile ei de îngrijire și înfrumusețare cuceresc de-a dreptul.

Melissa, ori MsMelissa55, așa cum le este dat internauților să o cunoască, are vârsta de 60 de ani, este mama a doi copii și are 7 nepoți. Da, anume așa arată: afișează un exterior incredibil pentru vârsta ei și se filmează în tutoriale video pe care le încarcă pe internet.

Trăiesc cu familia într-un mic oraș din sudul East Tennessee. Familia mea este totul pentru mine. În fiecare dumincă, toți membrii se adună acasă la cină, pentru a ne reîncărca bateriile și a ne distra împreună. Eu și Doug, soțul meu drag, trăim într-o casă victoriană construită din 1886, pe care o restaurăm. Simt că am pornit într-o călătorie de îmbătrânire pe care o parcurg cu grație și frumusețe. Faptul că vizionați filmulețele, înseamnă foarte mult pentru mine”, spune Melissa, pe canalul său de YouTube.

Screenshot-2015-08-17-12.31.41

Melissa jură „pe Biblie” că toate procedurile ei de îngrijire a pielii sunt naturale și că nu a folosit niciodată agenți de umflare a pielii sau injecții de vreun fel anume. O singură dată, la vârsta de 30 de ani, și-a făcut un lifting facial, dar de atunci, nu permite nimănui să se atingă de fața ei. Să recunoaștem că arată foarte și foarte bine!

Vă întrebați despre produsele cu care își alimentează pielea, pentru a arăta atât de bine? Recent, Melissa a descoperit produsele care conțin uree, iar de atunci spune că nu mai crede în „teoria hidratării” și în toată gama de creme hidratante din comerț. Admirați-o și voi.

Foto: Pinterest, captură video

Distribuie articolul: