După atâtea nume vechi și noi, care avansează în modeling chiar și după ce au trecut de un anumit „prag” de vârstă, o descoperim pe Mercy Brewer - un nume de origine scoțiană, care se lansa încă în anii '80 și care a acceptat, în 2017, să se dezgolească pentru o serie de poze seducătoare!

Faceți cunoștință cu Mercy Brewer – un model de 57 de ani, care a acceptat cu drag propunerea brandului Lonely Lingerie, de a poza seducător, în articole de lenjerie intimă.

Marca a lansat o campanie de promovare a lenjeriei pentru femei obișnuite, iar printre ele a fost invitată și Mercy – etalonul femeii trecute de 50 de ani, care continuă să fie ea însăși și să-și accepte neajunsurile.

Curiozitatea acestor ședințe foto este că pozele au fost surprinse chiar la modele acasă, pentru a le reda cadrul intim, dar și pentru a le face să se simtă firesc în fotografii.

Pozele cu Mercy Brewer au ieșit de-a dreptul seducătoare, iar însuși modelul se declară în culmea fericirii pentru această colaborare:

„Cred că am ajuns să trăim vremurile în care frumusețea femeilor mature a devenit o descoperire uluitoare. Dacă fiecare dintre noi nu va crede în astta, ne vom pierde speranțele de viitor Îmbătrânirea este dulce-amară, dar există cu siguranță o recompensă pentru fiecare pierdere.

Să nu aveți preconcepții greșite despre modeling; fiți voi înșivă! Eu sunt recunoscătoare pentru genele pe care le-am moștenit”, recunoaște eroina.

Foto: instagram.com/lonelylingerie, Harry Were

Distribuie articolul: