Frumoasa Monica Bellucci a făcut furori pe covorul roșu la cel mai recent eveniment la care a participat. A schimbat rochiile negre cu care ne-a obișnuit în ultima perioadă cu o creație superbă de un roșu aprins. Luni seara, actrița de origine italiană a întors capetele la cea de-a 23-a Gală Lumieres Award Ceremony la Centru cultural din Paris, Franța.

Are 53 de ani și întotdeauna a fost un reper de femininate în Cetatea Filmului, sfidând trecerea anilor cu fizicul ei de invidiat și tenul fresh. Îmbrăcată într-o rochie lungă cu fir auriu, italianca s-a asigurat că este atât de sexy, dar elegantă în același timp, încât să întoarcă toate privirile pe covorul roșu.

Rochia Alexandre Vauthier, cu mâneci lungi și gâtul acoperit, s-a mulat perfect pe formele fără de cusur ale Monicăi, accentuându-i talia și dezvelindu-i picioarele lungi și subțiri. Și-a completat ținuta strălucitoare cu o pereche de ciorapi transparenți negri și pantofi peep-toe din catifea. De asemenea, bijuteriile au fost și ele alese pe sprânceană, actrița purtând un superb inel cu diamant de la Cartier și o geantă plic marca Louboutin.

Cu asemenea ținută surprinzătoare, machiajul și coafura nu puteau fi altfel decât impecabile. Bellucci a optat pentru o coafură simplă, bob, iar machiajul a fost unul care i-a accentuat ochii în culori pământii.

În ciuda faptului că arată atât de bine la cei 53 de ani ai săi, a fost foarte vocală cu privire la eforturile pe care le face pentru a arăta impecabil, acestea fiind minime. Genelor bune li se datorează această frumusețe care parcă nu are vârstă.

Vezi și: Monica Bellucci are 53 de ani, dar arată ca la 33! Frumoasa actriță și-a făcut o schimbare de look (Foto)

Distribuie articolul: