E un adevărat act de curaj să ajungi la decizia de a-ți face un tatuaj. Imaginați-vă însă de cât curaj e nevoie, ca să obții atâtea tatuaje, câte și-a făcut australianca Summer McInerney. Tânăra de 23 de ani a pășit de nenumărate ori pragul salonului de tattoo!

Summer McInerney e originară din orașul australian Brisbane și este model freelancer. Tânăra se remarcă printr-un exterior extrem de diferit și excentric, imaginea sa amintind parcă de filmele cu vampiri și sirene.

You cannot control what happens to you, but you can control your attitude toward what happens to you, and in that, you will be mastering change rather than allowing it to master you. Epic series from @lux.shooter with the help of the gorgeous @bethsluna_looks

A post shared by Summer McInerney (@summermcinerney) on

Slăbiciunea modelului de 23 de ani sunt tatuajele. Are corpul acoperit în proporție de 50% cu tatuaje permanente și nu ezită să le etaleze în cadrul ședințelor foto. Astăzi, la pagina de Instagram a fetei sunt abonați peste 40,5 mii de internauți. Cât a costat-o plăcerea de a avea corpul într-atât de tatuat? Nu mai puțin de 15 mii de dolari.

Din iunie 2015 și până în prezent, a petrecut peste 127 de ore la salon, spunând că își dorește să-și transforme corpul în „ceva unic”. De notat că și-a atins scopul: astăzi, candidatura sa e tot mai solicitată la ședințe foto.

Admirați-o și voi:

Foto: Instagram

Distribuie articolul: