Și în acest an, Ucraina va fi reprezentată de o femeie la concursul european de muzică Eurovision Song Contest. De data aceasta, pe scena concursului va păși Maria Iaremciuk – o tânără de 21 de ani, care va interpreta piesa ”Tick-Tock”.

S-a născut la 2 martie 1993, la Cernăuți, în familia celebrului actor ucrainean Nazar Iaremciuk.

N-a avut fericita ocazie să se bucure prea mult de dragoste paternă. Tatăl Mariei a fost răpus de cancer de stomac, în anul 1995, la vârsta de 43 de ani. În ciuda acestui fapt, Nazar o lua la concertele sale pe mica Maria, considerând-o talismanul său.

În 2012, Maria s-a înscris la proiectul ”Golos Stranî”, în cadrul căruia s-a poziționat pe locul 4. Tot în 2012, Maria a participat la concursul ”Novaya Volna 2012”, fiind unicul reprezentant al Ucrainei în acest concurs. Tot în acel an, a fost difuzat zvonul conform căruia Maria s-ar fi pregătit să devină membră a trupei rusești ”ViaGra”, însă producătorul trupei, Konstantin Meladze, l-a respins.

La sfârșitul anului 2012, Maria a participat la preselecția națională a concursului Eurovision, la care a fost decis numele interpretului care avea să meargă la Malmo, în luna mai a anului trecut, însă a ieșit în finală pe locul 5. 

Hotărâtă și perseverentă, Maria Iaremciuk a câștigat, în sfârșit, simpatia publicului și a juriului, devenind reprezentanta din acest an a Ucrainei la Eurovision Song Contest, care se va desfășura la Copenhaga, Danemarca.

 Piesa ”Tick-Tock” a fost creată de însăși Maria, în colaborare cu vocalista și compozitoarea suedeză Sandra Bierman.

Piesa mea este despre timpul pe care îl pierdem în căutarea adevărate iubiri. Viața trece nebănuit de repede, iar dragostea adevărată vine absolut întâmplător”, mărturisește Maria.

Videoclipul pentru piesa ”Tick-Tock” a fost filmat la Kiev, în luna martie.

Piesa va fi interpretată în cadrul primei semifinale a concursului Eurovision.

Amintim că Orange Moldova și Moldova Agroindbank vă prezintă etapa internațională “Eurovision Song Contest 2014”.

Vă invităm să accesați modulul Eurovision 2014 pentru a asculta și vota piesele interpreților favoriți.

Distribuie articolul: