Părinții care susțin că e imposibil să călătorești în compania unui copil de până la un an, ar trebui să se inspire de la acest cuplu american. Soții Levine Weber, din SUA, i-au făcut o excursie fetiței lor de 11 luni în cca 30 de țări ale lumii, iar aventura lor nu se oprește aici.

Faceți cunoștință cu Erica Levine Weber – o tânără din Washington DC care a devenit cetățeană a lumii după ce s-a căsătorit și a devenit mamă a unei fetițe. Am reușit să-i aflăm experiența grație blogului său de călătorie – theworldwidewebers.com, pe care dezvăluie cum călătorește alături de soț și micuța lor de 11 luni.

„Până în prezent, am trăit și lucrat pe 4 continente și am vizitat 6 continente. Atunci când oamenii mă întreabă de ce călătoresc atât de mult sau de ce m-am dus în țara X, le răspund: DE CE NU? Îmi trăiesc viața, sunt cetățeană a globului și las în urma mea doar câte un scutec-două și o mulțime de taxe vamale”, spune autoarea, în descrierea blogului său.

rae-is-an-adventurous-eater-as-well

Erica și Chris câștigă împreună 244 000$ pe an, iar acesta e unul dintre argumentele pentru care cuplul reușește să călătorească atât de des. Fetița lor, Rae, se poate lăuda cu o mulțime de ștampile în pașaport. La 11 luni, a vizitat 26 de țări de pe 4 continente grație părinților săi, care sunt pur și simplu cuceriți de escapade. Pe finalul acestei aventuri, familia va avea deja vizitate 30 de țări.

Spre deosebire de alți copii, Rae a mers cu avionul, elicopterul, catamaranul, barca, automobilul și trăsura.

„A călători alături de ea este o experiență uimitoare. Probabil se gândește că părinții ei sunt nebuni, dar ea absoarbe atâtea! Nu vrem să ne oprim, pentru că este atât de distractiv! Rae a gustat condimente din întreaga lume.

Ducem o viață uimitoare, dar e o muncă grea, care necesită multă planificare. Nu suntem scutiți de erupții dentare sau de uitatul scutecelor. Avem parte de tot felul de momente, dar le prevenim cât mai mult posibil. Soțul meu e un profesionist la schimbat scutece, nu e nicio rușine în asta.

Călătoria cu un copil îți oferă noi perspective, te ajută să vezi lumea cu alți ochi!”, spune mama.

Foto: theworldwidewebers.com, arhiva personală

Distribuie articolul: