Fără botox, fără intervenții chirurgicale și cu părul niciodată vopsit. Care e secretul pentru o astfel de imagine la vârsta de 81 ani? Nina Snelling crede că toate se iau de la faptul că nu a fost niciodată căsătorită.

Nina spune că oamenii o consideră cu vârsta de 50 ani, de fapt având 81. Îi place să pornească conversații despre vârsta ei cu oamenii necunoscuți. Nu a fost vreodată căsătorită, chiar dacă a avut 5 cereri în căsătorie și mulți parteneri, și nu a vrut niciodată să se unească cu cineva pentru tot restul vieții.

Nina este pensionată și spune că îi face plăcere să beneficieze de acele călătorii gratuite cu autobuzul, oferite pentru pensionari. Ea arată cel mai bine dintre vecinii din cartierul în care locuiește, și spune ca nu trece o zi fără ca cineva să nu discute vârsta ei. Deseori oamenii îi apreciază drept având 50 ani, iar în zilele însorite cu chiar 60 ani. Însă toți greșesc. Se distrează atunci când roagă persoanele necunoscute să îi ghicească vârsta.

În timp ce contemopranii ei se deplasează cu cârje și alte elemente ajutătoare, Nina plutește grațios pe tocuri. Unicul lucru care s-a schimbat la coprul ei este abdomenul și cîteva cute pe mâini, însă acestea se pot acoperi ușor.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Nina și-a pus des întrebarea despre secretul ei. A analizat și ereditatea, și gena tinereții, însă a ajuns la unica concluzie : vinovat se face statutul ei marital. Femeii îi place să fie singură și niciodată nu și-a dorit să-și unească destinul cu cineva special. Stresul legat de problemele de familie, permisiunea de a face lucruri, să raportezi unde mergi și de ce, ce ar fi bine să faci și ce nu – sunt acei factori care, după părerea femeii, iar fi luat dn tinerețe și energie.

Este mama a unei fete, care are acum 53 ani. Nina spune că nu i-a fost ușor să o crească de una singură, deoarece tatăl fetei nu era potrivit pentru Nina, și a hotărît să își crească copilul înafara familiei obișnuite. După părerera femeii, există mai mute căi de a-ți educa copilul corect, iar familia tradițională nu este unica.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Ea nu este una din acele femei ce îș petrece timpul prin saloanele de înfrumusețare, pentru că, zice Nina, pensia de funcționar public nu îi poate oferi această posibilitate. Procedurile de înfrumusețate le înlocuiește cu o alimentație corectă și cu puțin machiaj. Nina nu consumă alcool și nici nu fumează. Pentru a se menține în formă fizică bună, femeia merge pe jos mult.

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

A observat pentru prima dată că timpul nu o mai schimbă, după nașterea fiicei sale, la vârsta de 31 ani, atunci când a început să participe la concursurile de frumusețe. Mai întâi a participat printre fetițe cu vîrsta de 10 ani, apoi, la vrsta de 50 ani a participat printre femei de 30 ani.

Nina își completează tinerețea și prin vestimentație. Ea își îmbracă hainele din anii trecuți și nu are nicio problemă să îmbrace și o pereche de blugi sau fuste mai scurte de genunchi. Femeia crede că o armă bună în lupta cu anii este reprezentată și de vestimentația aleasă corect.

„Felul în care ne îmbrăcăm reflectă felul în care ne simțim, de aceea femeile ar trebui să fie mai creative și să se distreze mai mult cu hainele ce le poartă.”

Foto: dailymail.co.uk

Foto: dailymail.co.uk

Nina totuși se îngrijorează de faptul că starea ei nu va fi veșnică, și e conștientă că frumusețea e trecătoare. Ea însă s-a înarmat cu un optimism mai lung decât părul ei blond și știe deja că tinerețea e o stare de spirit și nu cifrele din actul de indentitate.

SURSA

Distribuie articolul: