Extensiile de păr și genele false nu mai sunt de mult timp o noutate în industria frumuseții, iar în spatele exteriorului de milioane afișat de celebrități, stau întotdeauna mărci verificate. Lilly Ghalichi e fondatoarea celui mai renumit brand de gene și extensii de păr, din SUA, clientele ei devenind cele mai sonore nume de la Hollywood!

Lilly Ghalichi este una dintre cele mai de succes femei de afaceri din industria frumuseții, de peste ocean. Pe lângă faptul că arată ca un model la cei 33 de ani ai săi, această femeie a demonstrat dintotdeauna calități de lider, reușind să pună pe picioare o afacere de milioane.

Lilly_Ghalichi_Bio2

Pe lângă faptul că este licențiată în Drept, a obținut licența în afaceri la Red McCombs School of Business de la Universitatea din Texas.

Frumusețea și industria beauty au fost dintotdeauna slăbiciunile ei, iar așa s-a născut Lilly Lashes – „cea mai sclipitoare linie de gene, din lume”, dar și Lilly Hair – o linie de extensii de păr.

Printre clientele sale premium, se numără astăzi Jenniffer Lopez, Christina Aguilerra, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Lady Gaga, Amrezy, Paris Hilton și o mulțime de alte nume sonore din showbizul american.

16388402_1344696722243911_8137803444099741407_n

Lilly este o adevărată fashionistă, iar recomandările sale în materie de stil le găsiți pe pagina sa de Instagram, apreciată deja de peste 2,6 milioane de internauți.

Prin povestea sa de succes, americanca transmite lumii un mesaj important: nu judecați o carte doar după copertă; așteptați să vedeți mai întâi ce poartă în interior!

Foto: Instagram, Facebook, lillyghalichi.com

Distribuie articolul: