Nadia Comaneci arată impecabil la 52 de ani. Fosta sportivă a strălucit la un eveniment din Kuala Lumpur, la brațul lui Ilie Năstase. Membră a Academiei Laureus, Nadia Comaneci a participat de curând la o acțiune “Special Olympics”, alături de un alt nume care a făcut istorie în sportul românesc, Ilie Năstase. 

Îmbrăcați foarte elegant, Nadia Comaneci, Brigitte și Ilie Năstase au participat la party-ul organizat de Acadaemia Laureus. Fosta sportivă de nota 10 a afișat, la 52 de ani, o siluetă perfectă, purtând o rochie neagră, lungă. Nadia a reușit să arate impecabil, așa cum s-au obișnuit toți să o vadă. 

 Nadia Comăneci

Deși a mărturisit că nu a mai urcat pe aparate după ce și-a încheiat cariera de gimnastă, Comăneci se menține tânără și în formă tot cu ajutorul sportului, făcând mult fitness și megând des cu bicicletă. “Eu vă spun sincer că la 20 de ani considerăm că bătrânețea începe cu persoanele care împlinesc 40. Acum, eu am împlinit 50 și mă simt încă tânără. Nu mă gândesc la vârstă, mă gândesc doar la ce să fac că să fiu zilnic fericită”, spunea fosta sportivă într-un interviu acordat publicației “Die Welt”.

 Nadia Comăneci

Gala premiilor Laureus, veritabile ”oscaruri” ale sportului, va avea loc astăzi, în Kuala Lumpur. 

Sursa: ProTV.ro

Distribuie articolul: