Vara aceasta a venit cu vești extrem de frumoase pentru Ararat Keshchyan. În scurt timp, actorul, în vârstă de 38 de ani, va deveni din nou tată. Despre asta a anunțat chiar pe rețelele de socializare, în modul său caracteristic: printr-o postare plină de umor.

„Ce „gogoașă” călătorește cu mine astăzi?!”, a scris Ararat acum o săptămână în descrierea unei imagini în care soția sa apare cu burtica frumos conturată.

Totuși, actorul a lăsat loc de intrepretări, iar internauții nu au avut decât să presupună dacă e sau nu adevărat că acesta va mai avea un copilaș. La scurt timp, însă chiar Katya Keshchyan a făcut lumină în acest caz:

„Trăiesc acum senzația că, în curând, nu voi putea încape în imagine și nici la volanul mașinei. Îmi amintesc că, înainte de a o naște pe Eva, fiica mea, nici măcar nu simțeam că sunt însărcinată. De data aceasta, e cu totul altfel. Chiar și așa, pot spune că mă simt minunat”, a menționat frumoasa blondă.

Inspirată de perioada maternității, soția actorului rus a făcut publice mai multe imagini din vremea în care o purta sub inimă pe fiica sa, cea care în curând urmează să aibă rol de surioară mai mare. Micuța va împlini mâine trei anișori, vârstă la care a reușit deja să cucerească internauții prin filmulețele și fotografiile amuzante în care a apărut.

Recent, familia Keshchyan a fost în vacanță. Totuși, din postările lor nu s-a remarcat burtica Katyei, semn că aceasta avea încă un termen de sarcină mic. Până acum, părinții nu au anunțat sexul bebelușului.

Citește și: Ararat Keshchyan: „E ultima zi de vacanță, iar fiica mea abia s-a început a obișnui că sunt mai des acasă!” Vezi unde s-a odihnit actorul

Foto: Instagram.com