Sîmbătă, 19 mai, va avea loc evenimentul de lansare a lampinioanelor „Aprinde lumina speranţei!” Evenimentul are drept scop colectarea fondurilor pentru salvarea vieţii Nataliei Malaniuc, diagnosticată cu tumoare cerebrală şi face parte din campania „Paşi spre suflet”. Natalia Malaniuc luptă de doisprezece ani să supraveţuiască cancerului. De un an şi patru luni, are un motiv foarte puternic pentru care doreşte să se reabiliteze – copilul ei, Ionuţ. În ciuda tuturor chinurilor şi durerii pe care o simte, Natalia este dispusă să înfrunte orice obstacol, doar pentru a prelungi clipele în care Ionuţ va avea o mamă lângă el. Această poveste cutremurătoare este motivul pentru care sâmbătă seara, oameni simpli, alături de prieteni şi familiile lor, vor aprinde un lampion pe cer, şi totodată – o speranţă în viaţa Nataliei şi a familiei ei.

Lampioanele vor fi comercializate la preţul de 100 lei, iar banii colectaţi din vânzarea lampioanelor vor fi folosiţi exclusiv pentru a aduna o parte din cei 15.000 euro necesari Nataliei pentru o intervenţie chirurgicală în străinătate. Participanţii vor avea ocazia să contribuie atât prin procurarea unui lampion, cât şi prin donaţii directe în cadrul evenimentului.

Acţiunea de caritate pentru susţinerea Nataliei Malaniuc este organizată de grupul de iniţiativă „Anima”, cu sprijinul Bisericii Medievale de lemn „Adormirea Maicii Domnului” şi suportul AveMedia Production.

Cei interesaţi să doneze o sumă pentru însănătoşirea Nataliei, o pot face în cadrul evenimentului de sâmbătă, 19 mai, cu începere de la ora 20.00 la Biserica Medievală de lemn „Adormirea Maicii Domnului” (amplasată la Porţile Oraşului),
sau transferând banii în contul bancar: AGRNMD2X, 2259483940.

Distribuie articolul: