Unul din cele mai bune proiecte dedicat tinerelor revine cu cea de-a 2-a ediție. Astfel Exquisite Academy invită toate domnișoarele cu vârsta cuprinsă între 16-19 ani să aplice!

Exquisite Academy contribuie la dezvoltarea tinerelor, prin organizarea unui set de evenimente, a căror diversitate acoperă o gamă largă din valorile de bază ale inițiativei: eleganța, feminitatea, individualitatea. Participarea domnișoarelor la aceste traininguri și workshopuri le va oferi un impuls în dezvoltarea lor în Femei de Succes.

Exquisite AcademyÎn noua ediție a proiectului, organizăm noi evenimente, vom avea noi traineri și noi experiențe. De asemenea, păstrăm tradiția de a cultiva arta frumosului și a eleganței în participantele noastre.
Echipa organizatorică, formată din 11 membri, dorește să valorifice în continuare dezvoltarea femeilor și a societății. Astfel, în cele 5 săptămîni ale proiectului fetele vor asista la mai multe trainiguri și workshopuri legate de Dezvoltarea Personală, Comunicare eficientă, Comportament și Sănătate, Etică și Stil.

Aplicările pot fi trimise în perioada 10 – 17 aprilie, iar în urma considerării fiecărei candidaturi 25 de participante vor fi selectate.
Formularul de aplicare poate fi completat accesând acest link.

Pentru mai multe detalii nu ezitați să contactați organizatorii la datele de contact de mai jos.

Email: [email protected]
Facebook.com/Exquisite Academy
Aplică: http://bit.ly/1Pd6zZL

Distribuie articolul: