Fostul Ambasador al Republicii Moldova în Estonia, Victor Guzun, ajuns la Chișinău pentru câteva zile, se alătură campaniei #FightForEllene. Campania legată de maraton a început acum câteva zile la inițiativa juristei Olesea Nastas și va dura până pe 18 aprilie.

Așadar, duminică, 27 martie, Victor Guzun și Olesea Nastas invită absolut toți doritorii care vor să susțină campania de crowdfunding dedicată în totalitate Elenei Mocrii, fotografa diagnosticată cu leucemie acută, la un long-run pe traseul Chișinău – Măgdăcești. Amintim că această inițiativă este parte din maratonul pe care îl va alerga Olesea Nastas și în urma căruia și-a propus să adune suma de 3000 de euro pentru Ellene Mocrii, pe Platforma Guvern24.md.

Susținătorii se vor porni începând cu ora 06:00 AM, de la Circul din Chișinău (bd. Grigore Vieru 7), spre localitatea Măgdăcești.

Va alerga maratonul și va aduna 3000 de euro pentru Ellene Mocrii. Olesea Nastas #FightForEllene!

La finalul traseului, toți cei care vor reuși să prindă „Un răsărit pentru Elena”, sunt așteptați la un ceai de către familia dlui Guzun, la Măgdăcești, satul de baștină al diplomatului.

Vezi toate articolele dedicate Campaniei #FightForEllene.