Oricât ne-am strădui, nu vom reuși niciodată să menținem apartamentul sau casa într-o curățenie perfectă. Mai mult, există locuri despre care nici nu pomenim că adună atât de mulți microbi sau pur și simplu manual nu le putem curăța. Nu mai e o rușine – putem apela ocazional sau în mod regulat la specialiști care vor fi încântați să vă acorde o mână de ajutor.

Echipa Cangurul prestează servicii de cleaning pentru case și apartamente: totul pentru ca locuința ta să străluceacă… zilnic, sau măcar înaintea marilor sărbători sau evenimente.

„Avem câteva tipuri de curățenie pe care le prestăm pentru apartamente. Să începem cu curățenia după reparație, acolo unde îndepărtăm tot praful și tot calcarul, toate resturile unde ne permite mama chimiei. Într-adevăr aveți senzația că întrați într-o casă nouă. Apoi prestăm servicii de curățenie generală, în apartamente locuibile: se îndepărtează tot praful, se dezinfectează, se îndepărtează mucegaiul, grăsimile, calcarul – aveți senzația că intrați într-o casă nouă, Mai facem și curățenie de întreținere: săptămânală sau lunară”, precizează Gheorghe Savin, șef departament Cleaning și Vânzări Cangurul.md.

Reportaj comercial Cangurul.la nadia 1

Reportaj comercial Cangurul.la nadia 2

Cangurul a ajuns în casa unei familii cu doi copii, acolo unde părinții sunt nevoiți să mențină ordinea nu în fiecare zi, dar la minut.

Nadia Darie, beneficiară a serviciilor Cangurul.md„E foarte dificil să țin pasul cu cei doi ștrengari ai noștri la capitolul curățenie, uneori trebuie să mătur sau aspir la bucătărie de 2-3 ori pe zi. E imposibil să fac curățenie general – asta deoarece când ajung în altă cameră, în precedenta deja e la loc totul. Cei de la Cangurul știu exact care sunt zonele de care de obicei gospodinele uită. Sunt unele lucruri care ne sunt imposibile: e greu să ajungi cu ușurița lor în calorifere, de exemplu.”

Pe bună dreptate, Cangurul a venit cu „soluții magice” pentru fiecare problemă existentă aproape în 90 la sută dintre apartamente. Locurile problematice au fost scoase la iveală și curățate în profunzime:

„Zonele problematice într-un apartament sunt: la cada din baie, unde se scurge apa; la toaletă, de obicei sunt depuneri calcaroase în bidou și în spate, pe țevi; la gurile de ventilare, unde se adună praf și umezeală. Doar datorită aburului sub presiune putem îndepărta murdăria ce se acumulează. Se deschid condiționerele, se extrage plasa, care este curățată profund și deja toate zonele de la bucătărie: suprafețe, cuptor, hota și sub mobilă”, povestește Nadejda, specialistă în cleaning de la Cangurul.md.

Nadia Darie, proprietara casei: „Cei de la Cangurul au lăsat totul lună după ei – lucru pentru care le sunt foarte recunoscătoare. Mai mult – petele de pe scaune și canapea erau o adevărată povară, iar dezinfecția și ozonizarea jucăriilor, dar și a aerului în apartament ne oferă siguranța că cei mici sunt protejați de o groază de bacterii și infecții. Mulțumim Cangurul.”

Vezi și: Lilia Ojovan a decis să le vină de hac microbilor și mucegaiului. Acum la ea în apartament miroase a ploaie de primăvară

P