Suplinește-ți rezervele de apă în această perioadă, iar Kaufland te răsplătește cu bunătate. În perioada 13 noiembrie -10 decembrie, ai parte de prețuri accesibile la apă, iar pentru achiziții mai multe, Kaufland Moldova te ajută să poți contribui la o cauză nobilă – mai multă apă bună pentru copiii din grădinițele din Chișinău. Campania este desfășurată împreună cu CCF/ HHC Moldova și în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău.

Să faci un bine este mai ușor decât crezi. Odată ce ești la cumpărături în magazinele Kaufland, alătură-te campaniei noastre. Pe lângă oferta convenabilă de care poți beneficia, prin contribuția ta vei suplini stocul de apă din mai multe grădinițe din Chișinău.

Iată cum funcționează promoția: 

  • Cumpără trei sticle identice de apă plată (produsele care participă în promoție sunt marcate la rafturile din magazin);
  • Kaufland îți oferă gratuit încă trei sticle identice de apă;
  • Kaufland va contribui din stocul său cu trei sticle de apă care vor fi donate către CCF/ HHC Moldova 

Promoția este desfășurată, în perioda 13 Noiembrie – 10 decembrie, în magazinele Kaufland din Chișinău, amplasate în sectorul Botanica, pe strada Decebal 99/2 și în sectorul Ciocana, pe strada Mircea cel Bătrân 25/1.

Fii parte la campania 3X3: cumpără mai multă apă, iar Kaufland donează aceeași cantitate

După încheierea ofertei promoționale, Kaufland împreună cu CCF/ HHC Moldova și în parteneriat cu Primăria Municipiului Chișinău, va dona stocul de apă disponibil către mai multe grădinițe. Au mai rămas 7 zile până la finalul promoției prin intermediul căreia poți contribui și tu ca numărul litrilor de apă să crească.

Noi știm că implicarea face diferența! Este de datoria noastră a tuturor să ne implicăm ca să facem lumea un pic mai bună. La Kaufland, te ajutăm să transformi responsabilitatea față de comunitatea în care trăim, în lucruri concrete, pentru că doar de noi depinde cum va arăta ziua de mâine”, a menționat Anna Katharina Scheidereiter, CSR manager Kaufland România și Republica Moldova.

Despre Kaufland

*Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine și peste 132.000 de angajați în 8 țări. Programele de responsabilitate socială reprezintă o componentă cheie în strategia companiei. Cea mai mare parte a proiectelor noastre de CSR sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmărim implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. Pe lângă educație și sănătate, sprijinim proiectele dedicate protecției mediului înconjurător și pe cele care au ca obiectiv promovarea unui stil de viață sănătos prin intermediul activităților sportive și adoptarea unei nutriții echilibrate. Informații suplimentare pot fi accesate

P