EA.md împlinește 7 ani de activitate. 7 ani pe care i-am dedicat informării, creșterii și dezvoltării continue, multilaterale a femeii. Nu plecăm departe de la tradiția noastră și dăm o Petrecere în Pijamale cu multe surprize și cu multă implicare - pe 10 octombrie, chiar atunci când, acum 7 ani, a luat naștere revista. Iar drept locația am ales cel mai tare club de karaoke din Chișinău, care ne garantează o atmosferă de neuitat - Backstage Music Hall.

Aniversări în pijamale mai rar întâlnești, însă noi ținem de fiecare dată la comoditatea și senzația de acasă și de bine a prietenelor EA.md. Evenimentul va avea și o cauză nobilă pentru care vom putea lupta împreună și dona. Despre fiecare moment în parte, însă, ținem să vă anunțăm pe parcurs. Gazdele petrecerii, Backstage Music Hall, vor pune la dispoziție microfonul deschis pentru oricine va dori să-și încerce vocea la Karaoke, ne servesc cu specialitatea casei și vă promit confortul și cele mai deosebite emoții, împărțite ca între prieteni.

bqueenVă spuneam că v-am pregătit multe surprize, însă două dintre ele sunt foarte fierbinți și vor încinge de-a dreptul atmosfera. Cele mai frumoase modele din Chișinău ne vor aduce spre admirare, în premieră, un nou brand de lenjerie creată în Moldova. Este vorba despre b’Queen – lenjeria care le îndeamnă pe femei să fie reginele vieții lor.

cellinA doua surpriză va fi prezentarea celei mai noi colecții a brandului de pijamale din mătase Cellin, proaspăt lansat pe piața de la noi. Brandul vine cu cele mai comode pijamale din mătase, ca să vă descopere secretul somnului perfect.

Vom avea grijă ca oaspeții să se simtă relaxați, să ciocnească un pahar din Vinurile Moldovei și să aibă parte de o gustare în stil italian de la Casa Rinaldi. Pregătiți-vă să vă simțiți bine, să ne cântați, să cântăm împreună și să creăm amintiri deosebite alături de femei cu personalitate. Încurajăm invitații să vină cu povești, urări, istorii și experiențe proprii, legate de cifra 7.

Doritorii de a-și rezerva un loc o pot face printr-un mesaj la [email protected]