Ești antreprenoare? Dacă da, atunci acest articol este pentru tine. Se lansează un nou proiect destinat femeilor de afaceri din Republica Moldova. Este vorba despre „Queen Innovation Challenge” care a câștigat premiul în cadrul Polish Challenge Fund.

Acesta reprezintă următorul nivel al proiectului Queen desfășurat anul trecut, în cadrul căruia membre ale comunității noastre au reușit să dea formă ideilor lor de afaceri, ajutate de experți locali și internaționali în domeniul afacerilor. În cadrul acestei ediții, participantele selectate vor avea oportunitatea să se conecteze cu experți din Polonia, dar și alte țări, care vor contribui la amplificarea și valorificarea potențialului afacerii tale.  

Deci, acest proiect este perfect pentru tine, dacă:

  • Gestionezi o afacere în Moldova, într-unul dintre domeniile: managementul resurselor naturale, dezvoltare și transformare economică, agricultură și dezvoltare rurală, sectorul social și de sănătate, precum și altele;
  • Ești axată pe tehnologiile eco și soluțiile inteligente, provocări de informare și comunicare (ICT), soluții anti-Covid și medii urbane tehnologizate (smart city);
  • Cunoști limba engleză la nivel de comunicare.

Tot ce trebuie să faci pentru a te alătura proiectului este:

  • Accesează pagina de înregistrare Queen Project aici! 
  • Completează formularul aici! 
  • Click Trimite/Submit la formular

Termenul limită de aplicare este 30 aprilie 2022!

Chișinău, 1 aprilie 2022

PNUD și Civitta Polska anunță lansarea proiectului Queen Innovation Challenge în Moldova, cu scopul de a facilita transferul de cunoștințe, know-how, dar și de a ajuta femeile antreprenoare să identifice soluții inovative pentru a răspunde provocărilor cu care se confruntă în dezvoltarea afacerii. Proiectul, programat să înceapă [1 aprilie], va identifica și ulterior va conecta cu formatori internaționali 10 femei antreprenoare locale cu scopul de a le ghida în identificarea soluțiilor pentru depășirea provocărilor cu care se confruntă, precum și să identifice oportunități de dezvoltare strategică. Sesiunile de mentorat se vor desfășura pe parcursul a 5 luni.

„Implicarea în acest proiect alături de partenerii locali din Moldova este un mare pas înainte în sprijinirea dezvoltării durabile prin promovarea incluziunii și inovației. Ne concentrăm pe femeile care și-au început afacerea și au nevoie de ajutor în stabilirea unei strategii de creștere pe termen lung.”, a comentat Sara Dusza, Senior Consultant la CIVITTA Polska.

Queen Innovation Challenge va oferi o serie de traininguri dedicate participantelor selectate, împreună cu mentorat personalizat și conectare cu experți internaționali și polonezi, în cadrul programului de schimb de cunoștințe.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Ask a Mom, cea mai mare comunitate locală de femei și mame, precum și BDC.

„Ask a Mom este cea mai mare comunitate de femei din Moldova și, de la începutul activității noastre, acum 8 ani, am urmărit femeile încercând să creeze un echilibrul dintre viață și muncă și să se mențină ca personalități în toate acestea. Sunt sigură că, unind forțele cu Polish Challenge Fund, vom contribui direct la dezvoltarea afacerilor acestor femei pe baza know-how-ului oferit de partenerii noștri în proiect”, comentează Alicia Valcov, fondatoarea comunității Ask a Mom.

BDC este o companie unică de consultanță pentru antreprenorii din Moldova, ajutându-i să depășească provocările asociate dezvoltării unei afaceri. Angela Gladei, Fondatorul BDC, a declarat că întreaga echipă este nerăbdătoare să înceapă să lucreze cu femeile implicate în proiect. „Ținta noastră principală în cadrul proiectului este de a promova creșterea economică susținută, incluzivă și durabilă a întreprinderilor, crearea de locuri de muncă și munca decentă pentru toată lumea. Împreună cu cooperarea strânsă dintre partenerii proiectului, se va asigura că toți participanții sunt pregătiți pentru succes.”

Queen Innovation Challenge va oferi participanților o serie de training-uri dedicate, împreună cu mentorat personalizat și potrivire cu experți internaționali și polonezi, în cadrul programului de schimb de cunoștințe.

Proiectul Queen Innovation Challenge este implementat de Polish Challenge Fund, Civitta Polonia și Civitta Estonia, în parteneriat cu Ask a Mom și BDC Creative, cu susținerea financiară a Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Polone!

Notă: Polish Challenge Fund este o componentă a “Parteneriatului Polonez-PNUD: Soluții inovatoare pentru ODD”, un proiect finanțat de Ministerul Afacerilor Externe al Republicii Polone și implementat de Centrul Regional PNUD din Istanbul.

Nu uita termenul limită de aplicare este 30 aprilie 2022!

 

Distribuie articolul: