Dacă Moșul încă n-a fost la tine, vine Paula Eller cu un cadou de sărbători.După ce v-am adus pe tavă un meniu cu detalii astrologice despre Anul 2013, cum să-l întâmpini, cu ce să te îmbraci, în curând situația astrală pentru Moldova. M-am gândit să vă ofer și o porție de informații utile pentru anul Șarpelui de Apă, pentru fiecare zodie în parte.

Foto: Pexels.com

Horoscop ANUL 2013 Berbec
În noul an, Berbecii se pot aștepta la schimbări profesionale benefice, care vor contribui și la lărgirea buzunarului. Prima parte a anului este bună pentru studii, cursuri și plecări în străinătate. E posibil să câștigi o bursă la studii în afara țării. În schimb, în a doua parte a anului vei fi mai preocupat de familie, căsătorie, cămin.

Horoscop ANUL 2013 Taur
Anul Șarpelui vine cu surprize pentru Tauri. Posibil să găsiți job-ul perfect sau îndeletnicirea care să vă aducă satisfacție spirituală și materială. Dacă aveți o meserie care implică creativitatea, atunci veți avea mare succes. Iar asta înseamnă că vor crește în cont zerourile. Un eveniment deosebit de plăcut este planificat pentru sfârșitul anului 2013.

Horoscop ANUL 2013 Gemeni
Gemenii sunt cei mai favorizați în 2013, cel puțin în prima parte a intervalului. Acum este momentul potrivit să utilizați toate posibilitățile pe plan profesional. Aveți șanse mari de izbândă pentru lucrul individual și în echipă. Puteți avea câteva job-uri paralele. Pot avea loc evenimente importante în carieră. Nu uitați de sport, alimentație corectă și odihnă!

Horoscop ANUL 2013 Rac
Racii sunt și ei favorizați în 2013, dar mai ales în partea a doua a anului, când marele benefic Jupiter tranzitează zodia. Creativitatea și aptitudinile sunt la cote înalte. Veți munci cu spor și veți câștiga bani frumoși din asta. Totuși, veți plasa familia pe piedestal, pentru că tot ce faceți e pentru cei dragi, care sunt foarte importanți mai ales în acest an.

Horoscop ANUL 2013 Leu
În 2013, Leii vor fi preocupați de familie, de construirea unui cămin, reparație sau de achiziționarea unei locuințe. La fel, chiar dacă cariera cade pe planul doi în 2013, veți fi tentat să ocupați o nouă funcție astfel încât să urcați o treaptă în sfera socială. Veniturile vor veni și ele, dar cheltuielile vor fi mai mari. Bazele puse în 2013 vor fi de bun augur pentru următorul an, 2014.

Horoscop ANUL 2013 Fecioara
Anul Șarpelui vine cu un sac cu cadouri, pe plan profesional. Vă așteaptă evenimente frumoase la serviciu, în carieră și în viața socială. Ceea ce ține de familie, va fi mai ușor să-ți oficializezi relația ori lucruile vor decurge mai ușor, după câțiva ani mai grei în această direcție. E o perioadă bună pentru perfecționare, cursuri profesionale – îți vor prinde bine în carieră.

Horoscop ANUL 2013 Balanţa
Gata, ați scăpat de Saturn! Acum debordați de multă energie, voință și curaj. Sunt posibile oferte profesionale adiționale, care vor adăuga câteva zerouri în contul dv. Acum este o perioadă frumoasă pentru creștere profesională, training-uri, cursuri și seminare peste hotare. Și în viața personală se prevăd schimbări benefice.

Horoscop ANUL 2013 Scorpion
Cu Saturn în semnul dv natal, veți avea un an plin de evenimente pe plan profesional. Vor fi acestea plăcute ori neplăcute depinde de aspectele și harta natală a fiecărei persoane în parte. Sfera financiară se accentuează, fie primiți un testament, fie câștigați o sumă consistentă dintr-o colaborare fructuoasă. Nu este un an ușor, veți avea nevoie de efort și străduință pentru a demonstra că meritați postul ori banii pe care îi câștigați. Există șanse ca unii dintre voi să aibă legătură cu străinătatea, fie să meargă la cursuri fie să lucreze cu o companie străină.

Horoscop ANUL 2013 Săgetător
Săgetătorii se pot bucura din plin, pentru că anul 2013 este perfect pentru ei pentru mariaj !!! Aceștea pot descoperi o altă latură a relației în care sunt implicați, iar fericirea este la cote înalte. Vor încerca să manifeste emoțiile pe care le nutresc față de persoana iubită. Pe plan profesional se recomandă să munciți mai cu spor și în grup, șansele de reușită sunt mai mari când colaborați cu colegii.

Horoscop ANUL 2013 Capricorn
Capricornii vor munci cu spor în 2013, pentru că forța și energia sunt la cote maxime. Pe plan profesional veți avea ocazii de bucurie și mulțumire sufletească. Acum putetți pune în practică proiectele pe care le-ați pregătit. Dacă n-ați găsit jumătatea să știți că până la sfârșitul anului aveți șanse mari să vă găsiți sufletul pereche. Pentru persoana iubită va trebui să treceți prin foc și pară, încercări grele pentru a-i cuceri inima. Iar de aici nu mai e mult și vor suna și clopotele de nuntă.

Horoscop ANUL 2013 Vărsător
Vărsătorii trebuie să acorde atenție sporită sănătății. Nu vă epuizați la maxim, în caz contrar veți simți în scurt timp consecințele. Pe plan profesional puteți culege laurii. Vor fi mai multe evenimete plăcute legate de bani, schimbarea job-ului ori a funcției. Și la nivel personal lucrurile sunt promițătoare. S-ar putea să vă îndrăgostiți lulea. Aveți grijă, totuși, de cine vă îndrăgostiți și deschideți ochii mai tare.

Horoscop ANUL 2013 Peşti
Acum veți fi preocupat de casă, familie și grijile copiilor. Creativitatea este înaltă, așa că veți fi foarte inventivi în următorul an. Nu este exclus să aveți o colaborare profesională cu oameni de peste hotare sau chiar să părăsiți patria, totul de dragul celor dragi.

Distribuie articolul: