Astăzi, 4 octombrie, în prima parte a zilei, femeile de afaceri din raioanele ţării se vor întruni în cadrul „Platformei Femeilor Antreprenoare” (PFA), la „o ceașcă de ceai”. Obiectivul principal al Platformei este dezvoltarea abilităţilor profesionale şi antreprenoriale ale femeilor prin organizarea diferitor traning-uri tematice, workshop-uri, dezbateri, concursuri. 

Ţinând cont de tendinţele moderne de promovare a afacerilor, de doleanţele participantelor la platformele anterioare, subiect pentru întrunire a fost  selectată tema: Promovarea afacerilor prin intermediul reţelelor de socializare.  

În calitate de speaker al acestui training a fost invitat dl Eugen Boico, director Publicis Moldova.  Invitat special este Dna Olga Tapiola, soţia Ambasadorului Delegaţiei UE în Republica Moldova, care va împărtăşi experienţa şi succesele femeii care reuşeşte să combine responsabilităţile familiale cu cele sociale.

De asemenea, femeile antreprenoare vor avea ocazia să participe la un master class, organizat de Compania Wine.md, care va oferi acestora sfaturi utile de alegere corectă a vinurilor şi asortarea acestora cu anumite produse.

Conform tradiţiilor stabilite în ediţiile anterioare, femeile antreprenoare au ocazia să îşi prezinte produsele în cadrul platformei. Astfel, Victoria Novac – fondator „EduJoc” va prezenta jucării pentru dezvoltarea inteligentă a copiilor mici, Alina Bradu, fondator ,,Alinia- Art” – va prezenta haine port naţional şi Maria Pleşca, administrator „Tingrimar” SRL – haine de protecţie.

Reamintim că, Platforma Femeilor Antreprenoare  – „La o ceaşcă de ceai” este la a III-a ediţie şi este organizată de către Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului IMM (ODIMM) în parteneriat cu Comisia Europeană.