Samuel Panait e un nume sonor în rândul vedetelor din România. Antrenorul personal al Nicoletei Nucă se bucură de înalte aprecieri pentru munca sa. Mai mult decât atât, este și un blogger activ, de aceea își împărtășește cu drag recomandările în spațiul virtual.

Samuel Panait și-a împărtășit recomandarea în spațiul virtul, argumentând întâi de toate cât de importante sunt genuflexiunile pentru divele care își doresc un posterior bombat și coapse tonifiate.

Dacă alte vedete duminica se distrează, Nicoleta Nucă arde caloriile la sală! (VIDEO)

„În primul rând, genuflexiunile sunt unele din cele mai bune exerciții cu greutatea corporală pentru topirea grăsimii de pe coapse și mușchii gluteali. Odată ce devii confortabil cu genuflexiunile simple, alternează antrenamentul cu alte variante, prin introducerea unor greutăți în plus. Genuflexiunile lucrează în principal coapsele precum și fesele. Având în vedere că mușchiul coapsei este unul dintre cei mai mari mușchi din corp, va arde mai multe calorii și va stimula metabolismul prin antrenarea acestuia”, spune antrenorul.

Work work work out…🎶💪🏼😂 @samuel_panait @myproteinro

A post shared by Nicoleta Nuca (@nicoletanuca) on

Cât a ajuns să cântărească Nicoleta Nucă după un an de antrenamente la București (Video)

Acesta recomandă femeilor un antrenament publicat pe canalul de YouTube Athlean-XX for Women:

„Aceste 5 variații de genuflexiuni vă vor ajuta să obțineți un antrenament bun pentru picioare și fese. Acesta este cel mai bun antrenament de genuflexiuni, deoarece include 5 dintre cele mai bune exerciții pentru a lovi fiecare unghi din coapse și fese.

Variațiile de genuflexiuni ajută să vă construiti puterea în întregul corp inferior. Veți face fiecare mișcare cu 10-15 repetări înainte de a trece la următorul exercițiu. În cazul în care sunteți începătoare, puteți încerca să faceți 1-2 runde din aceste exerciții. În caz contrar, faceți acasă 3-4 runde din acest antrenament. Aici sunt cele mai bune 5 exerciții de genuflexiuni:

1) Low Back Front Squat

2) Angled Squats

3) Staggered Squat

4) One Leg Touchdown

5) Two Foot One Iso-hold”, adaugă Samuel Panait.

Nicoleta Nucă are un antrenor de invidiat! Cine e bărbatul care ajută vedetele să slăbească

Foto: Instagram