Despre Tudor Morari – antrenorul multitalentat de la Orhei, vă povesteam chiar recent, în cadrul unui interviu. La vârsta de doar 20 de ani, tânărul antreprenor se poate lăuda cu o întreagă rețea de săli de fitness în 3 localități din țară. Una dintre ele se află la Orhei, iar de curând, a decis să promoveze acolo două tipuri noi de antrenamente: Twerk și Strip Plastică. Despre beneficiile acestor dansuri provocatoare, împrumutate din Vest, am discutat cu Emanuela Lazarenco. Antrenoarea de la Orhei ne-a dezvăluit 5 beneficii pe care le are fiecare dans în parte.

Tudor Morari – antrenorul de Kangoo Jumping de la Orhei, care inspiră tânăra generație

Strip Plastica

14256467_1126386830777317_498773108_nÎți dezvoltă feminitatea! Strip Plastica este cel mai „feminin” dintre toate dansurile existente până în prezent. Anume din acest dans învățăm să fim maxim de seducătoare. De asemenea, e capabilă să ne sporească energia feminină, asta fiind nimic altceva decât ceea ce atrage bărbații la o femeie.

Te ajută să-ți crești stima de sine. Toți cei care vin să practice acest dans, remarcă în timp că au început să se respecte, să se iubească și să se placă mai mult decât o făceau antrerior. În general, dansul deschide noi orizonturi minunate ale femeii.

Sporește tonusul muscular. Strip plastica nu poate fi realizată fără rezistență fizică, de aceea în timpul antrenamentelor acordăm o atenție sporită exercițiilor de forță, fapt care contribuie la sculptarea și reliefarea frumoasă a corpului.

Încălzește foarte bine ligamentele și mușchii, nu în zadar se numește Strip Plastică, pentru că presupune utilizarea mișcărilor plastice. Încălzirea e foarte importantă nu doar pentru estetica executării, ci și petru relaxareaa corectă a mușchilor și minimizarea riscului de traume.

Înseamnă diversitate, hobby. Multe relații se destramă din cauza faptului că partenerii se plictisesc unul de celălalt. Putem evita asta cu ajutorul pasiunilor, hobby-urilor. Nu vă dedicați viața doar treburilor casnice. Trebuie să fiți cât mai interesante! Strip plastica e un hobby superb:e foarte sănătos și poate fi învățat oricând.

Twerk-ul

Statistica. Potrivit acesteia, fetele care dansează twerk dezvoltă mult mai rar diabet zaharat și afecțiuni reproductive. Sau, mai bine așa: fetele care dansează în această direcție riscă mult mai puțin să dezvolte diabet zaharat și afecțiuni reproductive.

Te ajută să obții forme apetisante dat fiind faptul că vizează mușchii coapselor și feselor, care își sporesc volumul, unde mai pui că antrenamentul e orientat să ardă grăsimile.

Fiecare antrenament se încheie cu o musculatură bine încălzită și o coloană vertebrală foarte relaxată. Astfel, obținem o ținută corectă și avem mai multe șanse să realizăm șpagatul

Te ajută să-ți simți corpul și te învață să-l controlezi foarte bine. La twerk, învățăm să „lucrăm” cu fiecare parte a corpului și cu toate în același timp. Mulți oameni nu-și pot controla mișcările corpului, oricât de amuzant ar suna acest lucru. Atunci, îi ajută foarte bine twerk-ul. Este un dans care se concentrează foarte mult pe tehnica execuției. Toată splendoarea acestui dans se rezumă din tehnica secretă pe care o dezvăluim clientelor.

Îți dă posibilitatea să fii în centrul atenției. Atunci când îi spui unui om că poți dansa twerk, cel puțin îl impresionezi, iar dacă îi mai arăți și cum poți dansa, cu siguranță că faci furori pe ringul de dans!

Foto: Arhiva Personală, psfk.com

Video: Тоня Голосеева

Distribuie articolul: