Masha Vîhori este cu siguranță una dintre cele mai atrăgătoare și ambițioase prezențe din industria fitnessului din RM. Antrenoarea de pilates trădează o formă fizică extrem de bine lucrată, fapt care a cucerit până și atenția designerilor autohtoni.

Masha a acceptat, zilele trecute, provocarea de a deveni model pentru ținutele noii colecții semnate de brandul autohton Julia Allert. Deși nu a mai jucat anterior un asemenea rol, trebuie remarcăm că s-a simțit perfect natural în postura de model.

„O experiență nouă, în calitate de model. Nu fitness model. A fost grozav!”, subliniază antrenoarea de pilates, despre această experiență nouă.

În prima zi a lunii august, vă prezentam un interviu cu Masha Vîhori – probabil cea mai aprigă promotoare a pilates-ului în Republica Moldova. S-a îndrăgostit de acest tip de antrenament în ultimii 10 ani, perioadă în care a reușit să învețe la Moscova și să aducă pe lume și 3 copii. Cine ar spune că o femeie cu un asemenea corp a născut doi băieți și o fetiță?

Masha Vîhori, amazoana îndrăgostită de pilates: „Suntem creatorii propriului destin!”

„Sunt de părere că estențială se face alimentația. Începând din mai și terminând cu noiembrie, alimentația mea constă din fructe și legume nepreparate termic. Consum brânză, cașcavaluri și multe nuci. Consum foarte multă verdeață: ruccola, spanac, busuioc, salată ș.a.m.d. 

Din meniul meu lipsesc cartofii și chiar crupele, nu consum supe, mănânc carne o dată la 2-3 luni și doar uneori – somon.

Nu consum sare, zahăr, sosuri și condimente. Adaug la fiecare salată ulei de măsline și folosesc diverse tipuri de semințe ca: susan, mac, chia. Cred că urmez un astfel de regim deja de 10 ani”, spune Masha.

Foto:Julia Allert/Viktoria Vi-pradaDana Tcaciuc

Distribuie articolul: