Este antrenoarea personală a supermodelului Heidi Klum și cunoaște totul despre slăbire. Andrea Orbeck este trainerul care îi ajută pe îngerașii Victoria's Secret să-și tonifieze formele și în special posteriorul. Ce recomandări le oferă aceasta discipolelor sale sexy, aflați mai jos.

Se pare că antrenoarea a scos la iveală un antrenament care le poate ajuta pe femei să devină supermodele numai dacă depun puțin efort și se concentrează asupra unei executări zilnice și corecte.

Această ședință de fitness, pe care Andrea Orbeck a acceptat să o împărtășească lumii întregi, îți va lua doar 10 minute, de aceea chiar nu vei găsi un argument pentru care să refuzi să-l execuți acasă, în condițiile care-ți convin doar ție.

fiterazzi.com

fiterazzi.com

Cel mai important detaliu este că nu ai nevoie de aparate și accesorii care să-ți trebuiască, pentru că toate exercițiile se realizează din poziția stând în picioare. Un alt detaliu important este că nu ai nevoi de pregătire specială pentru a începe să-ți tonifiezi mușchii posteriorului, așa că poți să-l începi chiar de azi.

Trebuie să reții, însă, că acest antrenament de 10 minute este eficient nu doar pentru antrenarea mușchilor feselor și coapselor, ci și pentru mușchii abdomenului, spatelui, brațelor și picioarelor.

Distribuie articolul: