Cei doi au fost văzuți ținându-se de mână pe străzile din Londra, potrivit celor de la Daily Mail. Iubita acestuia, un consultant financiar originar din Olanda, a avut tot timpul zâmbetul pe buze și părea foarte fericită alături de celebrul actor José Antonio Domínguez Banderas, cunoscut mai mult cu numele de Antonio Banderas.

Antonio Banderas, în vârstă de 54 de ani, și-a scos noua iubită în lume. Este vorba despre Nicole Kimpel, de 34 de ani. Tânăra este un consultant financiar originar din Olanda. Recent, cuplul a fost într-o vacanță în Malaga, oraș în care cei doi s-au bucura de festivitățile Săptămânii Sfânte.

1

Actorul se află la Londra pentru a urma un curs de design, la aceeași instituție unde s-au școlit Alexander McQueen, Stella McCartney și John Galliano. Astfel, Antonio dă de înțeles că își realizează marele său vis de a se face designer vestimentar la Colegiul Central St Martin’s.

2
Într-o emisiune americană, Banderas a declarat: „Sigur că nu se va opri viața mea profesională, voi continua actoria, regia, dar acest domeniu, este unul pe care de foarte mult timp îmi doresc să-l descopăr.”

Antonio și fosta sa soție Melanie Griffiths au confirmat în luna iunie a anului trecut că s-au despărțit după 18 ani de căsnicie, din care Banderas are o fiică vitrigă, de fapt, este vorba despre Dakota Johnson, tânăra care în „Fifty Shades of Grey”, a jucat-o pe nevinovata protagonistă – Anastasia Steele.

4

Banderas mai are o fiică din prima căsătorie cu Ana Leza, Stella del Carmen Banderas, despre care a spus: (Fiicele mele) ar trebui să facă ce vor. În cazul în care vor să facă actorie nu au decât, eu nu văd de ce n-ar face-o, le las să acționeze, cine sunt eu să le spun „nu”, voi încerca și să le ajut.”

Sursa/foto: dailymail.co.uk