1. N-aş vrea ca fiicele mele să aibă întâlniri cu un tip ca mine. Am fost periculos în jurul femeilor, când aveam douăzeci de ani. Sunt îngrozit că ele s-ar putea întâlni cu cineva ca mine.
  2. Marea noastră putere e în noi.
  3. Aşteptarea este mama tuturor frustrărilor.
  4. Îmi place să merg peste tot şi îmi place să încep lucruri noi.
  5. Totul se schimbă pe masură ce îmbătrâneşti – mintea, corpul, modul în care vezi lumea. 
  6. Eu sunt din sudul Spaniei. Am trăit acolo toată viaţa urmărind un vis care m-a adus în final la Hollywood. Însă pentru a face asta, a trebuit să mă despart de oraşul meu, de stilul meu de viaţă, de prieteni şi de familia mea. Înainte de a veni la Hollywood, m-am mutat întâi la Madrid, unde mi-am făcut noi prieteni cu care mă simţeam foarte bine. Apoi a trebuit să trec peste o nouă provocare şi m-am despărţit şi de Madrid, pentru a pleca spre un alt loc. Cred că aceste despărţiri au fost cele care m-au marcat cel mai mult.
  7. Cred că educaţia în ceea ce priveşte mâncarea e ceva ce trebuie implementat în şcoli, pentru ca oamenii să trăiască nu doar o viaţă mai lungă, ci şi una mai bună. Secretul ambelor stă în regimul alimentar.
  8. Există unele filme pe care aş dori să le uit, pentru tot restul vieţii mele. Dar chiar şi aceste filme m-au învăţat unele lucruri.

José Antonio Domínguez Banderas (n 10 august 1960), cunoscut mai mult ca Antonio Banderas, este un actor, regizor, producător, cântăreț și dansator și cântăreț spaniol. Banderas s-a născut la Málaga, Andalucia, în sudul Spaniei. Cariera sa de actor a început la vârsta de 19 ani, pe când lucra într-un mic teatru din perioada Movida. A câștigat notorietate printr-o serie de filme al căror regizor a fost Pedro Almodóvar, între anii 1982 și 1990.