Am așteptat cu sufletul la gură această noutate. La patru luni distanță de la venirea pe lume a fiului lor, Alex Velea și Antonia vor merge, în sfârit, în fața altarului pentru a-și jura iubire veșnică. Presa română scrie că cei doi artiști se vor logodi în weekendul viitor. Să coincidă logodna lor cu botezul lui Dominic?

Chiar dacă Antonia nu a divorţat şi este încă nevasta lui Vincenzo Castellano, ea va intra, sâmbăta asta, în biserică şi va merge la altar alături de Alex Velea, tatăl copilului ei. Conform ceremoniei, cei doi îşi vor face promisiuni de căsătorie, vor schimba verighete pe care le vor purta pe mâna dreaptă. De altfel, Alex Velea a declarat presei, zilele trecute, la petrecerea dată de Adina Buzatu, că are planuri pe termen lung alături de iubita sa.

Doar n-o să trăim în concubinaj toată viaţa!”, a spus artistul, care consideră că Dumnezeu a fost darnic cu el şi i-a oferit tot ce şi-a dorit. „Îl am pe Dominic, pe Antonia şi muzica”, a spus Velea. Imediat după logodnă, Alex şi Antonia urmează să-i cunune pe DJ Boier Bibescu şi pe iubita acestuia.

Artistul, pe numele lui din buletin, Răzvan Bătrânu, este unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Alex Velea, de altfel şi colaborator al tuturor celor de la firma de producţie a lui Smiley. El a fost în spatele multor proiecte muzicale de succes şi a produs piese pentru Puya, Alex Velea, Delia şi Corina. Naşii lui de scenă sunt Smiley şi Don Baxter, care i-au dat numele „Boier Bibescu”.

Nunta lui va aduna toată crema muzicii româneşti, iar naşii lor se vor antrena astfel pentru propria nuntă, pe care o pregătesc după divorţul Antoniei, preconizat să se încheie în această vară. Mireasa lui Boier Bibescu a stat departe de lumina reflectoarelor până acum.

Conform reprezentanţilor bisericii, Antonia şi Velea se pot cununa religios numai după obţinerea unei dispense de la Patriarhie şi a unui divorţ ecumenic. În plus, ar trebui să existe şi un botez ortodox, Antonia fiind catolică. Teoretic, acestea se pot solicita numai după divorţul civil. Antonia şi Vincenzo Castellano se află în divorţ de mai bine de un an şi chiar dacă s-a pus problema separării pe cale amiabilă, la notar, cântăreaţa nu se grăbeşte să depună actele.

Cu doar câteva zile înainte de a face marele pas, Boier Bibescu a lansat împreună cu băieţii de la dAdA piesa „OK”, care, spune el, poate însemna uneori „bine, bine”, alteori poate fi traducerea pentru „las-o aşa”. Autorul susţine că e o piesă motivaţională şi veselă, care ne îndeamnă să vedem partea pozitivă a lucrurilor. Regia videoclipului este semnată chiar de artist împreună cu Stella şi printre protagonişti se află Simona Nae, Natanticu, Alex Maţaev, Andrei Chermeleu, Tamy, Cristi Martin.

Sursa: Libertatea

Distribuie articolul: