Alex Velea și Antonia și-au putut manifesta sentimentale fără a le mai fi teamă că sunt urmăriți pas cu pas de paparazzi români. Acest lucru s-a întâmplat la Chișinău, unde acesta a însoțit-o pe Antonia, chiar dacă doar ea avea programat un concert. Interpreții români Alex Velea și Antonia se feresc încă să se afișeze ca doi îndrăgostiți, deși aproape toți știu de relația lor. Nu același lucru se întâmplă atunci când sunt plecați peste hotare. La Istanbul, de exemplu, cei doi s-au plimbat de mână pe străzi fără să le fie teamă că sunt urmăriți de paparazzi, și au petrecut clipe de neuitat într-un parc de distracții din Turcia. Dovadă sunt scurtele înregistrări video pe care Alex le-a postat pe contul lui de Instagram.

Recent, cei doi s-au putut plimba nestingheriți și pe străzile Chișinăului. Alex a însoțit-o pe Antonia în capitala țării noastre, chiar dacă doar ea avea programat un concert. Conform Click.ro, cei doi au fost cazați împreună și s-au comportat ca doi îndrăgostiți, știind că presa din România nu mai este pe urmele lor.

Soțul Antoniei, Vincenzo Castellano, de care va divorța oficial cât de curând, a mărturisit recent că știa de relația extraconjugală a solistei cu mult timp înainte ca presa să afle. În plus, a adăugat că nu înțelege de ce aceștia nu își asumă public relația.

“Eu știam de la ea, adică am aflat înainte să apară în presă, nu mai eram de mult împreună, eram despărțiți. Ea a venit la mine și eu am apreciat chestia asta”, a declarat el recent.