Deși a născut sâmbăta trecută, Antonia încă se mai află în camera clinicii private la care s-a internat. Cel puțin asta demonstrează ultima fotografie publicată pe internet de interpretă. Părinții băiețelului au evitat, însă, să-i arate chipul, pentru că micuțul încă nu este botezat. 

Antonia le-a urat fanilor săi „La mulți ani” din camera clinicii în care este internată, oferind fanilor și o fotografie care demonstrează că atât părinții, cât și bebelușul se simt bine.

Amintim că Antonia a născut, sâmbătă, un băiețel de 3,1 kilograme, perfect sănătos, care a primit nota zece la naștere. Presa română scrie că vedeta a născut prin cezariană sâmbătă, la indicația medicilor, care i-au recomandat să nască prin operație în regim de urgență, cu toate că era așteptat să vina pe lume abia la 3 ianuarie.

Conform Spynews.ro, personalul medical a avut grijă ca intimitatea Antoniei să nu fie deranjată de intruși, iar imediat după naștere, Alex a plecat acasă, pentru a se întoarce cu toate lucrurile necesare pentru bebeluș și proaspăta mămică.

Chirurgul care a ajutat-o pe vedetă să aducă pe lume băiețelul se numește Gabriel Lemnete și este angajat la o clinică privată din București

Deși numele oficial al băiețelului încă nu a fost făcut public, unul dintre nașii micuțului va fi chiar Smiley. Cântărețul român declara, anterior, pentru presa română: „Mă pregătesc de năşit. Prima dată am fost naş la Pavel Bartoş, acum o să fiu naşul copilului Antoniei şi al lui Alex Velea. Mă obişnuiesc cu ţinutul în braţe al copiilor mici, că am aşa o frică.”

Foto: Facebook

Distribuie articolul: