Au un băieţel de aproape 4 luni, de care toată lumea e îndrăgostită, dar Alex Velea (30 de ani) şi Antonia (25 de ani) sunt şi părinţi adoptivi pentru un tânăr de 17 ani, Lino. Acesta e din Braşov, studiază violoncelul şi este elev la un liceu din Bucureşti. Vezi mai jos și alte detalii.

Lino are o familie înstărită și își face studiile la Liceul „Dinu Lipati” din Bucureşti, însă Alex Velea a decis să-l ia sub aripa-i protectoare şi să-l lanseze în muzică la casa lui de producţie, „Golden Boy Society”, potrivit click.ro. Deja au cântat împreună pe scena Sălii Palatului, la concertul din 29 martie, iar recent adolescentul a apărut şi în videoclipul lui Velea, „Băiat rău”, lansat în urmă cu câteva zile.

Foto: click.ro

Foto: Arhivă personală/Facebook

Iar pentru că Antonia și Alex sunt niște gazde minunate, au primit-o în casa lor și pe iubita tânărului, Lorena Vișcan. Ei bine, tânăra nu locuiește cu ei, dar se afișează des în cuibuşorul „tatălui adoptiv”.

Foto: click.ro

Foto: Arhivă personală/Facebook

Din imaginile pe care le postează tânărul pe Facebook, îl vedem ca pe un membru activ în familia lui Alex și a Antoniei. Are fotografii cu cățelul interpreților, iese cu acesta la plimbări și împreună cu iubita, îl iau și pe la alte evenimente din viața lor.

Foto: Arhivă personală/Facebook

Foto: Arhivă personală/Facebook

Lino Golden nu a ezitat să  posteze și câteva imagini în care apare alături de Antonia, dar și de Alex Velea.

Foto: Arhivă personală/Facebook

Foto: Arhivă personală/Facebook

Foto: Arhivă personală/Facebook

Foto: Arhivă personală/Facebook

Amintim că, Antonia a renunțat la divorțul de Vincenzo Castellano, bărbatul care încă îi este soț în acte, dar și tatăl fetiței lor, Maya. La ultimul proces, pe 10 aprilie, cei doi s-au afişat ca nişte prieteni buni, s-au pupat şi s-au îmbrăţişat, semn că au obosit să se „lupte” prin tribunale. Cel mai probabil, Antonia şi Vincenzo vor divorţa la notar, o variantă mult mai „paşnică” şi mai rapidă de a se separa în acte.

Distribuie articolul: