Antonia și-a lansat primul album din cariera sa, un material care include toate hiturile pe care cântăreața le-a „muncit” până acum. „This is Antonia” include Marabou, featuringul cu Jay Sean - Wild Horses și multe alte trackuri pe care le-am ascultat din partea ei până acum, informează urban.ro.

Albumul este structurat astfel încat tonurile lente alternează cu cele ritmate ce invită la dans și reprezintă nu doar o colecție de hituri, ci reunirea unor momente care i-au marcat viața personală și profesională, momente pe care Antonia a ales să le exprime și să le împărtașească prin intermediul muzicii.

„Sunt foarte fericită că am lansat primul meu album. „This is Antonia” este rodul muncii din ultimii 5 ani, conține piese dragi mie, care m-au adus aproape de fanii mei – de publicul din Romania și din străinătate”, a declarat Antonia.

Antonia s-a remarcat pe piața muzicală încă de la debutul sau în 2010, frumusețea și talentul său neputând trece neobservate. Artista a ajuns, astfel, să domine scena românească și chiar internatională încă de la vârsta de 21 de ani dând lovitura de la primul hit, „Morena”, alături de Tom Boxer.

Foto: thisisantonia.com

Foto: thisisantonia.com

Antonia și-a format o comunitate de milioane de fani fiind una dintre cele mai iubite artiste din România. În plus, a reușit să adune zeci de milioane de vizualizari pe YouTube, a primit premii importante printre care trofee la Media Music Awards sau Romanian Music Awards și a fost desemnata „Best Pop Artist” în cadrul galei organizate de revista Elle.

Cântareața a creat și un teasing pentru album în cadrul concertului susținut alături de Alex Velea la Sala Palatului în fața a 4000 de spectatori. Evenimentul i-a reunit și pe Smiley, Marius Moga, Cabron, Puya, Sisu, Baxter sau Dan Bitman, iar împreună cu o echipă de dansatori extraordinari și cu efectele vizuale dirijate de Iulian Moga, Antonia și Alex au făcut un show incendiar.

Albumul „This is Antonia” este produs de Roton Music, distribuit de Sincron si este disponibil deja în magazinele de specialitate.

Piesele din albumul „This is Antonia” sunt:

Marabou
Wild Horses (feat. Jay Sean)
Chica Loca
Shake It Mamma
Jameia
Hurricane (feat. Puya)

Marionette
Party
I Got You
Hawaii
Painkiller
Morena (Tom Boxer feat. Antonia)

Distribuie articolul: