O femeie frumoasă, o femeie de succes, o interpretă de nota zece și o mamă a doi copii angelici. Știi despre cine e vorba, nu? Exact, interpreta Antonia, care recent a concertat la noi în țară. Atunci, nici nu ne-am imaginat că ar putea să-și facă vreo schimbare de look. Dar și ea a decis că este timpul pentru o primăvară mai fresh.

După ce a fost la Chișinău și a susținut un concert frumos la data de 27 martie, Antonia a mai evoluat într-un alt spectacol de zile mari la București, la Sala Palatului, împreună cu partenerul său de viață, Alex Velea, la 29 martie.

Foto: cugetliber.ro

Foto: cugetliber.ro

După aceste showuri grandioase, Antonia a decis că este timpul pentru o schimbare în viața sa, poate nu este una cu totul radicală, dar totuși, interpreta și-a făcut breton. Ca de fiecare dată, cântăreața a încercat să-și surprindă fanii, și se pare că a reușit, deoarece aceștia nu au încetat să-i adreseze (pe pagina de Facebook), doar cuvinte de laudă. Evdent că au fost și din cei care nu erau prea mulțumiți, dar deja nu mai au ce face – schimbarea s-a produs.

Antonia

Despre concertul de la București, partenerul de viață al interpretei a spus: „De la începutul luni ianuarie, până pe 29 martie (inclusiv), alături de Antonia am muncit absolut în fiecare zi pentru concertul pe care l-am susținut la Sala Palatului! Este cea mai mare realizare a noastră de până în prezent și nu avem cuvinte sa vă mulțumim pentru susținerea pe care ne-ați arătat-o! Concertul a fost fabulos! Vă mulțumim încă o dată tuturor și ne vedem la urmatorul! Vă iubim!”

Foto: Arhivă personală

Foto: Arhivă personală

Și dacă au promis că îi vom vedea la următorul concert, vom fi pe „fir” și îl vom aștepta cuminți.

Distribuie articolul: