Antonia a pozat în ipostaze foarte sexy pentru ediția din ianuarie revistei Unica, iar ipostazele în care s-a lăsat fotografiată sunt incredibil de senzuale. Intrepreta vorbește, printre poze despre drumul ei către succes, dacrificiile pe care a trebuit să le facă, fetița ei adorabilă și relația pe acre o are cu presa.

 

Pe coperta revistei Unica din ianuarie, Antonia apare fără sutien, în timp ce-și acoperă sânii cu mâinile, astfel că imaginația privitorului este greu pusă la încercare. Fie că este “the girl next door”, cu zâmbet de ştrengăriţă, fie că se transformă într-o femeie senzuală cu priviri magnetice, rămâne la fel de sinceră şi fermecătoare, iar presa o iubește mereu.

 Antonia pe coperta, faramiere.ro

Antonia

În cei patru  ani de când s-a lansat, a avut un parcurs spectaculos, ajungând în timp record una dintre cele mai populare cântăreţe ale momentului, cu mii de fani, apariţii în reviste de modă, fiind considerată una dintre cele mai frumoase femei ale României. Antonia trece cu uşurinţă de la imaginea senzuală din Marabou la girl next door din Jameia sau la femeia puternică din Hurricane.

 Antonia

“Sunt genul de artist căruia îi place să intre în mai multe stări. Chiar dacă e o piesă tristă… Îmi place să ascult şi să trăiesc muzică diversă”, declară Antonia. Nu i-ai da mai mult de 18 ani. Cu toate astea, Antonia Iacobescu va împlini anul acesta 25 de ani şi este mama unei fetiţe adorabile, pe nume Maya, în vârstă de trei ani. “Am pus cariera deoparte când am devenit mamă. Mi-am dorit foarte mult acest copil, chiar dacă am ştiut că îmi va fi greu, dar nu imposibil”, mărturiseşte cântăreaţa.

Antonia

Sursa Foto

Distribuie articolul: