Se pare că relația cu Alex Velea, făcută publică și devenită subiect de scandal mai ales după anunțarea faptului că vor deveni părinți, o va costa mult pe Antonia. Interpreta româncă dorește să clarifice cât mai curând atât divorțul său cu italianul, cât și custodia Mayei, fetița pe care o au împreună. Se vede că primul soț al artistei nu-i prea încântat de situație.

Antonia şi Vincenzo sunt în plin proces de divorţ şi ambii vor custodia fetiţei lor, Maya, iar Alex Velea, actualul iubit şi viitorul tată al copilul ei, e în prim-plan în această poveste, fiind mărul discordiei. Ultimele noutăţi referitoare la acest subiect au fost dezvăluite pentru Ziarul Ring de către Cătălin Dancu, avocatul familiei Castellano.

Avocatul a spus că săptămânile trecute, a avut loc o teleconferinţă între reprezentanţii ambelor părţi, pentru a se înţelege amiabil în privinţa custodiei micuţei Maya. Numai că, în cadrul acestei întâlniri, Antonia a dorit să rezolve, totodată, şi problema divorţului, solicitându-i fostului soţ să semneze divorţul de comun acord… Lucru care pe Vincenzo l-a făcut să-şi pună întrebarea „Ce e mai important: fetiţa sau divorţul?”. Ei bine, în urma acestui episod, ambele părţi au decis că ideal e ca justiţia să-şi facă treaba.

Totodată, reprezentantul familiei Castellano ne-a mărturisit că clientul său simte că nu a greşit cu nimic faţă de fosta sa soţie, motiv pentru care refuză să semneze divorţul de comun acord. „A existat o discuţie între noi şi reprezentanţii Antoniei pentru a ne înțelege în privinţa custodiei fetiţei. Noi aveam actele pregătite să punem capăt acestei poveşti, numai că nu s-a mai semnat nimic din cauza lui… Velea. Vincenzo a vrut să lămurească împreună cu Antonia la cine stă fetiţa până va merge la şcoală, când şi cu cine merge în vacanţă, pe scurt, care va fi programul ei de acum încolo. Numai că Antonia a vrut ca în cadrul acestei discuţii să tranşeze şi problema divorţului, cerând să îl încheie acum. Lucru pe care Vincenzo nu l-a acceptat. A spus în felul următor: întâi rezolvăm custodia micuţei şi apoi discutăm şi despre divorţ. Antonia, prin reprezentantul ei, nu a fost de acord, dorind să rezolve neapărat ambele probleme. Niciodată Vincenzo nu va fi de acord să semneze divorţul ca fiind culpă comună. Negocierile au eşuat din cauza lui Velea, nu s-a mai semnat niciun act, aşa că o să ne vedem cu toţii la tribunal la următorul termen al procesului”, a precizat Cătălin Dancu.

Precizăm că anterior, Antonia declara despre viitorul ei copi: „Sunt însărcinată, iar, anul acesta, Alex şi cu mine vom deveni părinţi. Acest lucru nu schimbă cu nimic iubirea mea pentru Maya”. Artista dorea, de asemenea, tot binele fostului ei soț: „Îmi doresc ca viaţa să-şi urmeze cursul firesc atât pentru mine, cât şi pentru Vincenzo, să-şi găsească liniştea şi fericirea şi să ajungem la o decizie înţeleaptă în ceea ce o priveşte pe fetiţa noastră, Maya”.

Citește și: Antonia și Alex Velea, în ipostaze romantice la mare.

Distribuie articolul: