Trupa Holograf a filmat săptămâna trecută un nou videoclip, alături de Antonia, pentru piesă “Întoarce-te acasă”, extrasă de pe albumul “Love affair”, lansat în 2012. Interpreta apare in clip foarte sexy, purtând două ținute transparente, destul de provocatoate. Vezi imagini cu making-off-ul clipului.

“Sunt onorată să cânt alături de Holograf, sunt niște artiști pe care îi apreciez foarte mult. De aceea, propunerea lor m-a bucurat și am acceptat-o fără să stau pe gânduri. Este o piesă despre o relaţie. Cu toţii trecem prin asta, ne mai certăm şi apoi zicem: hai să fim ok, hai întoarce-te acasă”, a declarat Antonia pentri 1Music.ro. De cealaltă parte, Holograf a adăugat: “Piesa rămâne aşa cum a fost ea pe album, numai că am schimbat armonica puţin”.

 

Ideea acestei colaborări inedite i-a aparținut lui Edi Petrosel, toboșarul trupei Holograf. Atât așteptările sale, cât și cele ale colegilor săi de trupă au fost însă depășite de tânără artistă: “Antonia a fost o surpriză mai mult decât plăcută. Ne așteptăm să iasă o piesă foarte bună, însă rezultatele sunt peste așteptări. Aveam nevoie de cineva care să aibă calități vocale și un mod de interpretare special, iar Antonia a întrunit cu brio aceste condiții”, a spus Petroșel din Holograf pentru TopRomânesc.ro.

 Antonia si Holograf

Provocatoare, talentată și foarte sexy, artista a mai fost cooptată în duete cu Puya, trupa Vunk, aceasta spunând despre colaborările ei: “Toată lumea crede că e ceva planificat, dar e totul natural. Vin propuneri şi eu le accept. Mai ales cu Holograf, care e o legendă la noi”. Videoclipul va fi lansat pe 24 februarie, de Dragobete. “Abia aștept că publicul să poată vedea clipul, într-o zi atât de specială, care sărbătorește iubirea”, a completat Antonia.

Distribuie articolul: