ANTONIA începe 2018 în forță cu un nou single, o colaborare neașteptată cu Connect-R, unul dintre cei mai talentați artiști din România. Ascultați piesa și spuneți și voi, va fi hitul anului 2018?

Piesa se numește „Adio” și a fost compusă de Connect-R cu DJ Sava și produsă de Alex Cotoi, producătorul român care a produs cele mai multe dintre hiturile Carla’s Dreams, câștigător al premiului Grammy cu piesa „Baddest Girl in Town” a lui Pitbull. „Adio” este o piesă sensibilă, emoționantă, sinceră despre dragoste – cel puțin așa ne promit producătorii artistei de peste Prut.

„Mă bucur pentru această colaborare cu Connect-R, un artist pe care îl apreciez. Îmi place mult ‘Adio’, o piesă cu feeling și versuri frumoase!”, a declarat ANTONIA.

„“Adio” este o piesă la care țin foarte mult! Și mă bucur că o c​â​nt cu Antonia! E o poveste despre adevăr sau mai bine spus despre frica de a spune adevărul! Cu siguranță se vor regăsi mulți în această piesă”, a declarat Connect-R.

Videoclipul piesei „Adio” a fost filmat și regizat de Khaled Mokhtar, cu care ANTONIA a colaborat de nenumărate ori pentru „Marabou”, „Greșesc”, „Milk and Honey” – GGirls.

De imaginea ANTONIEI s-au ocupat Alex Abagiu – make-up (Beauty District), Adonis Enache – păr (Endorphin Lab), Cristina Crăciun (styling).

 

În 2017, ANTONIA a lansat mai multe single-uri: „Dor de tine” (peste 9 milioane de vizualizări), „Iubirea mea” (peste 27 de milioane de vizualizări), „Amya” (peste 13 milioane de vizualizări), toate apreciate de fanii artistei, dar și două colaborări cu GGirls pentru „Milk and Honey” și „El Amor” cu Micke Moreno, un artisti fresh din Miami, semnat la Global Records Latin.

De curând, ANTONIA a fost inclusă în topul TC Candler al celor mai frumoase femei din lume și se află pe locul 11, devansând nume precum Monica Bellucci, Cara Delevigne sau Natalie Portman. Anul acesta, compania de producție care se ocupă de ANTONIA promite că artista va mai lansa și alte piese atât în limba română, cât și în engleză.

Distribuie articolul: