În contextul sosirii sale la Chișinău, în weekend-ul trecut, Antonia a cedat lacrimilor, emoționându-se până la culme, în timpul unei întâlniri cu o echipă de fani, în Piața Marii Adunări Naționale. Mai multe detalii din mărturiile artistei, urmăriți în continuare.

”M-am întâlnit cu câteva fane, cu care țin legătura pe Instagram și m-am emoționat puțin, am plâns. Nu-mi venea să cred” a mărturisit interpreta din România, pentru Muz TV.

Totuși, după concertul susținut în PMAN, Antonia a depășit emoțiile, oferind un alt live, într-un club privat, din capitală.

”Îmi place foarte mult aici, îmi place de fiecare dată când vin, asta le spun tuturor. Abia aștept să intru pe scenă” a mai spus Antonia, despre vizitele sale la Chișinău.

Săptămâna trecută, Antonia a lansat piesa ”Wild Horses”, însoțită de un videoclip, în prima sa colaborare cu un artist străin. Este vorba despre featuringul realizat cu rapperul britanico-asiatic Jay Sean. Despre colaborarea celor doi, Antonia a spus:

”Este o piesă sensibilă, de dragoste. M-am bucurat foarte mult de colaborarea asta și sper că o să vă placă piesa asta”, spune Antonia, mărturisind, însă, că acest featuring a fost o întâmplare: ”Inițial piesa era numai cu mine, iar după, mi l-au propus pe Jay Sean să fie cu mine și am zis de ce nu?!”

”Wild Horses”, în opinia mass-media românești, se pliază perfect pe situația în care Antonia luptă acum pentru custodia fetiței sale.

”Mi se pare că se potrivește. Era momentul ăsta din viața mea și mă bucur, pentru că am făcut piese de discotecă, iar acum fac și piese mai de suflet”, a mai spus aceasta.

Antonia destăinuie că abia așteaptă să revină la Chișinău, deoarece îi place foarte mult nu doar orașul, ci și publicul care o așteaptă la noi.

 Foto: osmlyrics.blogspot.com, Instagram, forumserver.twoplustwo.com, www.agentiadepresamondena.com