Antonia nu va mai lansa o nouă colecție vestimentară, deoarece precedenta nu s-a bucurat de succes așa cum se aștepta artista. „A fost dezamăgită de rezultate”, spune un apropiat al său. Colecția ei de haine nu rentează, iată de ce în ultimele luni interpreta a folosit și alte tactici, doar pentru a vinde. 

Antonia a crezut că faima și frumusețea ei s-ar traduce instantaneu și într-un succes comercial în zona modei. S-a înșelat, însă! Colecția de haine pe care a lansat-o anul trecut nu s-a bucurat de succesul așteptat. O confirmă apropiații săi care informează și că s-a renunțat la a lansa o nouă linie vestimentară în această primăvară, așa cum prevedea planul.

 Antonia Colectie

„A testat piața și a fost cam dezamăgită de rezultate. Voia să lanseze și o a doua colecție, pentru sezonul rece, dar cifrele au dovedit că nu rentează”, a declarat o sursă pentru ziarulring.ro. În ultimele luni, pentru a impulsiona cât de cât vânzările, cei care comandau hainele din colecție primeau ca bonus un autograf din parte artistei. Se pare că nici această strategie nu a dus la creșterea vânzărilor.

Foto: ADPM

Distribuie articolul: