L-a descris pe Alex Velea ca fiind „Iubitor, un tată minunat, un om cu suflet bun, talentat și un sprijin în toate”. Ceea ce ține în secret Antonia sunt dezmierdările din cuplul lor. Ce piesă încă nu i-a dedicat lui Velea și ce crede artista despre gelozie, am aflat dintr-un interviu exclusiv acordat revistei noastre.

Fă o surpriză inedită mamei! 5 concerte dedicate femeii pentru toți iubitorii de muzică bună

Antonia, care a fost cel mai frumos moment din relația voastră și de ce?

Nașterea celor doi copii ai noștri, bineînțeles. Și de cele mai multe ori, fiecare zi împreună este un moment minunat, pentru că ne apropie și mai mult și ne face să ne iubim și mai mult.

De cealaltă parte, care a fost cel mai dificil moment din relația voastră? Cum ați reușit să treceși de ea?

A fost dificil la început când citeam atât de multe comentarii negative de la oameni care nu ne cunoșteau și care își dădeau cu părerea despre relația noastră, despre cum fiecare dintre noi ne-am înșelat foștii parteneri, lucruri complet neadevărate. A trebuit să suportăm jigniri, cuvinte dureroase. Am trecut peste ele având încredere unul în celălalt, cu multă iubire și sprijin reciproc.

Antonia și Alex Velea, goi în pat! Au publicat poze din intimitatea lor

With the talented @connectr

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

Este dificil să fii persoană publica, în special când ambii parteneri sunt activi în carieră, iar viața personală este des în vizorul unui public larg. Cum păstrați clipele din viața personală mai departe de ochii celor străini?

Petrecem mult timp (atunci când avem timp liber) doar noi doi acasă, în liniște, ne uităm la filme, vorbim. Și în general, ne place să păstram lucruri care să fie doar pentru noi, nu simțim nevoia să împărtășim tot. Ne place să și plecăm din vacanță în afara țării doar pentru câteva zile, să stăm liniștiți.

Unde credeți că ar fi limita între viața publicp și viața personală/privată?

Este important pentru mine ca oamenii să fie în primul rând interesați de viața mea profesională, de cariera de artist, înaintea vieții personale. Practic, de-asta sunt persoană publică, sunt artist, cânt și îmi doresc să știu că oamenii mă apreciază și mă urmăresc datorită acestui lucru. Apoi, desigur, îmi doresc să îi țin pe fanii mei aproape, să afle lucruri despre mine, despre noi, familia noastră. Dar este deranjant atunci când oamenii exagerează, comentează despre orice, au o părere despre orice, jignesc.

Sunteți 2 personalități puternice și extrem de atractive. Ai fost vreodată geloasă pe Alex? 

Gelozii normale atunci când iubești pe cineva. Dar trecem ușor peste, cu iubire și încredere.

Care este piesa din repertoriul tău pe care o dedici în primul rând lui Alex/Antoniei? Despre ce ați cânta împreună.

„Iubirea mea” e prima dedicată lui Alex. Cu siguranță, un nou duet ar fi tot ceva legat de iubire.

Cine este în relația voastră focul și cine apa? Sau poate amibii sunteți (cu picioarele) pe pâmânt?

Cred că ne echilibrăm unul pe celălalt: Alex mă ajută de fiecare dată, mă susține când am nevoie de ajutor sau zile mai proaste, în care poate sunt mai tristă, mă face să râd, știe să îmi arate cât mă iubește.

Ți-ai imaginat deja cum veți fi peste ani: profesional, personal?

Împreună, fericiți alături de familia noastră, cu mult mai multe piese lansate, cântând peste tot în țară și de ce nu, și în alte tări din lume. Îmi doresc să cânt în cât mai multe țări.

Merci @vladyart

A post shared by Alex Velea (@iamvelea) on  

Ce mesaj ai vrea să transmiți altor cupluri?

Iubiți-va sincer și aveți încredere unul în celălalt! 

Antonia, despre tragedia cuplurilor de rețelele sociale: „Ne e atât de ușor să iubim în hashtaguri” (Video)