Antonia a avut, astăzi, 10 aprilie, o nouă înfăţişare pentru procesul de divorţ de Vincenzo Castellano. Însă nimeni nu se aştepta la anunţul făcut de vedeta de 25 de ani: ea a decis să reununţe la divorţ, informează click.ro.

Vincenzo şi Antonia au ajuns la tribunal, unde s-au purtat frumos unul cu altul. Cei doi s-au îmbărţişat, s-au pupat pe obraz şi şi-au zâmbit, semn că nu există probleme între ei. Cântăreaţa a anunţat că a înaintat o cerere prin care a renunţat la divorţ, spre surprinderea tuturor. După ce avocaţii au plecat rapid de la tribunal, Antonia şi Vincenzo au mai rămas în sala de judecată, unde au continuat să discute.

Foto: funny-pictures.picphotos.net

Foto: funny-pictures.picphotos.net

Procesul din această zi de vineri a fost cel de-al doilea din perioada divorului. După primul termen, Antonia şi Vincenzo au cerut o amânare, pentru a ajunge la o înţelegere. Iată, însă că, lucrurile au luat o cu totul altă întorsătură. Deocamdată, cei doi rămân căsătoriţi, asta dacă nu ajung la notar sau dacă Vincenzo nu va depune acum o cerere de divorţ.

Antonia şi Vincenzo au fost împreună timp de patru ani, dar relaţia lor s-a încheiat în 2012. După separare, cei doi soţi au început o luptă aprigă pentru custodia fetiţei lor, Maya.

Foto: click.ro

Foto: click.ro

Antonia și Vincenzo s-au căsătorit în 2011, după o relație de patru ani. Cântăreața a rămas însărcinată în luna decembrie a anului 2009. A născut în data de 28 august 2010 o fetiță care a primit nota 10 la maternitate, numită Maya Rosaria Castellano. În ziua în care Antonia și Vincenzo s-au căsătorit, și-au botezat și fetița, care atunci avea 7 luni. Fericirea n-a durat însă prea mult. În noiembrie 2012, au apărut primele zvonuri legate de despărţire, confirmate de Vincenzo.

Foto: Arhivă personală

Foto: Arhivă personală

Cântăreaţa mai are un copil, Dominic, născut pe 27 decembrie, cu Alex Velea. Cei doi artişti au o relaţie de un an şi jumătate, însă au păstrat secretul până când Antonia a rămas gravidă.

Distribuie articolul: