N-a așteptat prea mult să se recupereze după naștere, așa că s-a grăbit să lanseze un single menit să înfierbânte la propriu luna ianuare. Antonia a prezentat, astăzi, noua sa piesă și videoclipul pentru aceasta. „Chica Loca” – așa se numește producția în care Antonia strălucește din nou – atât la capitolul voce, cât și la capitolul imagine.

Vedeta nu a specificat, însă, dacă a lucrat la piesă și videoclip până la naștere sau imediat după. Cert e că în noul colaj, realizat de Gabriel Hennessey și prezentat abia acum câteva zile, vedeta apare fără nicio urmă de burtică.

Presa română scrie că Antonia a filmat videoclipul cu doar 6 zile înainte de a-l aduce pe lume pe fiul său – Cezar Andrei

Pentru a nu-și afișa burtica în videoclip, vedeta a apărut episodic în cadre, afișându-și exteriorul doar până la nivelul pieptului. Mai mult decât atât: a purtat o blană, care îi camufla partea de sus a corpului, dar și o pălărie.

Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga, cu care Antonia a colaborat și în anterior. Antonia prezintă povestea unui tânăr dansator, care încearcă să renunțe la viața sa obositoare și să se dedice ritmului, distracției, alături de prietenii săi. 

La „Chica Loca”, Antonia a muncit în colaborare cu studiourile Roton MusicGlobal Records și băieții de la Play & Win. Cei de la Play&Win, la rândul lor, au colaborat cu mai mulți interpreți și producători celebri, printre care: Georgia Ku, Erin Beck și Larisa Borza.

Urmăriți noul videoclip al artistei aici:

Foto: Facebook

Distribuie articolul: