Ansambul de Dansuri Populare „VESELIA” va evolua vineri, 25 aprilie în semifinala 3, sezonul 4 al Show-ului „Românii au Talent”. Așa cum ne-au obișnuit deja, dansatorii ne îndeamnă și de data aceasta să-i urmărim și susținem, promițând că vor face un show de excepție.

„Se apropie momentul adevărului pentru Ansamblul nostru și pentru toți Dvs. – simpatizanți și susținători, care de-a lungul anilor a-ți demonstrat atașamentul față de valorile culturale, folclorul, traditiie și dânsul popular. VESELIA se va dedica trup și suflet și va da tot ce are mai bun pentru a aduce publicului larg frumusețea dânsului popular interpretată de circa 50 de dansatori talentați de toate generațiile, care vor încinge atmosferă la maximum în speranța să facă milioane de telespactatori să fie mîndri că sunt români!!!”, declară conducerea Ansamblului pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Au adunat bani pentru fonograma din semifinală

Cei din Veselia ne îndeamnă să-i susținem, așa cum au făcut-o și până acum admiratorii lor. În pregătirile pentru semifinală, dansatorii au apelat la ajutorul simpatizanților pentru a înregistra fonograma. Aceștia au reușit să adune 1500 de euro, bani și donatori care au fost făcuți publici prin intermediul rețelei de socializare Facebook. 

Distribuie articolul: