Colectivul de dansuri populare “Veselia” din Chișinău i-a lăsat cu gura căscată și cu părul măciucă pe jurații show-lui “Românii au Talent” de la ProTV. Dansatorii au ‘incendiat’ scena la figurat, primind trei de DA și toată admirația publicului și a juriului care i-a aplaudat din picioare.

Ansamblul “Veselia” a reușit să ridice în picioare jurații și spectatorii show-lui televizat “Românii au Talent” cu un dans popular extraordinar. Numărul prezentat de ei a fost presărat și cu momente teatrale, dar și cu umor fin, însă ropotul bătutelor a fost cel care i-a cucerit pe români.

 

Andi Moisescu și Andra au recunoscut că li s-a făcut pielea de cocoș la vizionarea dansului moldovenilor. “Este cel mai bun moment de folclor de la Românii au Talent pe care l-am văzut eu până acum! Rapiditatea cu care dansați, bucuria și veselia voastră, datina, tradiție, costume… ne-ați oferit tot ce se poate din folclor”, a declarat Andra în final.

 Veselia, captură video

“Pur și simplu fantastic, îmi vine să mă apuc de genul ăsta de dans mâine. Aveți tot respectul meu, sunteți niște dansatori fantastici!”, a spus cu admirație juratul Mihai Petre, dansator și el. “Măi nene, ăsta e dans popular, mă… E primul moment de dans în care am simțit că iau foc. La un moment dat am simțit că vreau să ies de acolo, de la masa juriului să zic că vreau și eu”, a recunoscut Andi Moisescu. “Ansamblul Veselia este cel mai bun ansamblu de folclor pe care l-am văzut până acum”, a mai adăugat Mihai Petre.

Distribuie articolul: