Costi Burlacu s-a lansat, în calitate oficială de interpret, încă în 2002. Puțini dintre voi, însă, știu că acum un deceniu, cântărețul a devenit conducător al membrilor Ansamblului de Estradă a Școlii de Arte „Alexei Stârcea”. Fericita întâmplare a făcut ca acest colectiv să fie onorat, în acest weekend, cu locul I după participarea la Concursul Național al Colectivelor și Ansamblurilor Instrumentale „Tinere Talente”. Fericirea artistului nu are margini!

„Premiul I la Concursul Național al Colectivelor și Ansamblurilor Instrumentale (școlile de muzică din toată țara). Un frumos cadou pentru ziua de astăzi. Sunt mândru de elevii mei – membrii Ansamblului de Estradă a Școlii de Arte „Alexei Stârcea” pe care-l conduc de 10 ani. Felicitări, dragii mei”, mărturisea ieri, Costi Burlacu, prezentând și dovada foto a diplomei decernate pentru premiul I.

Școala de Arte „Alexei Stârcea” poartă numele compozitorului, interpretului, pedagogului Alexei Stârcea – unul dintre compozitorii care au pus bazele operei naționale. În cinstea maestrului, astăzi mai este organizat și un concurs muzical, ce îi onorează numele.

foto: facebook

foto: facebook

Pe lângă faptul că este interpret, Costi Burlacu activează, deja de un deceniu, în cadrul Școlii de Arte „Al. Stârcea”, în calitate de conducător artistic al grupului de estradă al școlii. Tot aici, cântărețul are și un mic studio, în care creează muzică și aranjamente muzicale atât pentru sine, cât și pentru alți interpreți.

foto: Facebook.com

foto: Facebook.com

Distribuie articolul: