După ce au încântat publicul de la proiectul ”România Dansează” acum o lună, dansatorii basarabeni Anna Crețu și Eugen Fărguțu au reușit, ieri seară, să treacă în finala concursului. Cuplul de dansatori le-a surclasat pe dansatoarele de la Contemp Infusion și au primit o mulțume de laude din partea juraților. Vedeți, în continuare, prestația pasională a celor doi dansatori profesioniști.

Înainte de a se înscrie la acest concurs din România, Anna și Eugen declarau: ”A fost ceva spontan: profesoara noastră – doamna Snejana Apostol, de la Academia de Muzică Teatru și Arte Plastice, pentru că eu sunt masterandă, iar Eugen predă dansul la catedra Regie, ne-a rugat să facem un dans pentru niște filmări. Nici nu știam la sigur ce va fi, știam doar că vine o echipă din România. Ei bine, am dansat și am uitat, iar peste câteva luni ne-au sunat de la proiectul ”Romania Dansează” unde am aflat că suntem selectați pentru prima etapă!

Anna și Eugen se ocupă singuri de planificarea coregrafiei și a plasticii, în cadrul concursului ”România dansează”. Depun suflet și sentiment în ceea ce fac.

Ieri seară, cuplul de dansatori a învins, în proba dansului contemporan, în fața fetelor de la Contemp Infusion, iar dansul lor a lăsat juriul fără vreo replică.

Juratul CRBL a rămas uimit de prestația dansatorilor: ”A fost cel mai bun duel al serii. N-am ce să zic: mi-a plăcut atât de mult, încât n-am ce să zic.”

Și Monica Petrică a exclamat că evoluția duetului a fost superbă: ”E incredibil. Mă simt onorată să vă am în fața mea și să văd un moment de dans excepțional.

Anna și Eugen le mulțumesc tuturor oamenilor celor care au votat pentru ei, la concursul de ieri. Grație susținerii, cuplul a trecut în finala proiectului ”România Dansează”.

Credem ca oamenii trebuie sa danseze ceea ce simt cu adevărat. Dansul este una dintre cele mai frumoase modalități prin care ne putem exprima sentimentele, personalitatea și caracterul. Prin dans, poți arăta cu adevarat cine ești, iar cei din jur te pot descoperi altfel decât te-au cunoscut pîna la acel moment” au declarat Anna și Eugen, portalului PentruEa.md.

Urmăriți aici dansul care a cucerit, ieri, jurații de la ”România Dansează”:

Foto: România Dansează

Distribuie articolul: