A ascuns sarcina timp de șapte luni de toată presa română, dar și de părinții ei. A ținut în taină relația cu iubitul ei, muzician și el, timp de trei ani. Presa din România a rămas șocată la aflarea dezvăluirilor Annei Lesko: “Voi fi mănică de băiețel în circa două luni”! Aflați detaliile mai jos.

Anna Lesko este însărcinată în șapte luni. Anunțul a fost făcută chiar de interpretă în exclusivitate la un post de televiziune din România, informează UNIMEDIA. „Nasc la sfârșitul lui martie, începutul lui aprilie. Va fi băiat. Nu am spus nimănui până acum”, a declarat Ana Lesco, în direct la Kanal D.

“Îmi doream un copil. Sarcina mea este foarte ușoară. Dacă o să meargă așa de bine, o să mai fac imediat încă unul. Sunt în luna a șaptea. Pe scenă a fost cel mai greu. Dar băiatul meu este extrem de cuminte. Tatăl lui este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni respectați și în România și în Basarabia. El nu este persoană publică și nu își dorește să devină. Trăiesc o poveste de dragoste cât se poate de firească, cu bune și cu rele. Relația este de trei ani de zile. Nasc la sfârșitul lui martie. Nici părinții nu știau, nici prietenele”, a povestit  Anna Lesko.

Gazdele emisiunii s-au arătat surprinse cum de a reușit Anna să își ascundă relația, dar și sarcina. „A fost și superstiție. Mi-am propus să nu vorbesc foarte mult despre asta. Fetele mele (dansatoarele – n.r.) sunt șocate. Nimeni nu știa, nici părinții”, a spus Anna Lesko. „Ne-am gândit și la nume. Sunt vreo patru variante. Ale mele sunt Alexandru și Adam. Sunt foarte emoționată. Dacă merge totul bine, nu am de gând să mă opresc aici. Dar, nici să las scena nu mă gândesc”, a concluzionat interpreta.

Distribuie articolul: