La cei 36 de ani, proaspăt împliniți ieri, interpreta basarabeană Anna Lesko se poate lăuda cu o serie întreagă de succese, atât în plan personal, cât și profesional. A reușit să devină interpretă solo, să-și desfășoare cu brio studiile juridice la București și să nască un băiețel de toată frumusețea, chiar dacă nu se lasă măritată cu tatăl acestuia.

Vă mulțumesc mult pentru urări! Este cea mai frumoasă zi de naștere a mea de până acum, pentru că o petrec alături de fiul meu, Adam!”, spunea ieri interpreta, fanilor săi virtuali, publicând și o fotografie nou-nouță cu sine și băiatul.

Ieri, Anna Lesko (nume real: Anna Stepvania Lyzhcko) a împlinit 36 de ani. Cântăreața, pictorița și textiera de origine etnică ucraineană, din Republica Moldova, s-a stabilit în România acum 19 ani, după o călătorie efectuată peste Prut. Anume acea călătorie, în compania trupei de balet din care făcea parte, s-a dovedit a fi decisivă pentru rămânerea sa la București.

Ajunsă în România, basarabeanca pasionată de muzică și pictură l-a cunoscut pe omul de afaceri Irinel Columbeanu, cu care a fost într-o relație timp de opt ani. Deși întâmpina dificultăți de vorbire în limba română, tânăra a reușit să absolve o facultate de Drept la București.

În 2000, Anna Lesko cânta deja de un an în trupa românească „Direcția 5”, iar în 2002, a fost lansat „Flăcări” – primul disc înregistrat în studio, al artistei, pentru ca în 2010, să urmeze tocmai al cincilea material discografic. În acest răstimp, vedeta și-a diversificat stilul atât în materie de vestimentație, cât și de motive muzicale. Piesele „Anicyka Moya” și „Balalayka” exprimă anume acele diferențe de stil, pe care le încerca artista.

Puțini dintre noi știu că Anna Lesko a practicat, paralel cu muzica, și pictura. O serie de creații de-ale sale au fost expuse la Muzeul Național de Artă al României.

De patru ani, Anna Lesko se află într-o relație de concubinaj cu Adrian Neniţă, alias DJ Vinnie, căruia, la sfârșitul lunii martie a anului trecut, i-a născut un băiețel pe nume Adam, dar cu care nu vrea să se mărite încă.

foto: Facebook

Acum, Anna evoluează la concerte prin România și este solicitată deseori la petreceri corporative, acolo unde merge împreună cu cele două dansatoare ale sale.

Sursa: cancan.ro

Distribuie articolul: