Deși este stabilită de ani buni în România, interpreta Anna Lesko nu uită de tradițiile de acasă de la mama. În perioada sărbătorilor, vedeta și-a bucurat familia cu deserturi care se pregătesc în Republica Moldova, demosntrând că are timp suficient și pentru treburile casnice, nu doar pentru concerte. Cu ce succese se laudă cântăreața în bucătărie, vedeți mai jos. 

Deserturi precum „Cușma lui Guguță” și prune umplute cu miez de nuci și îndulcite cu frișcă – asta a pregătit interpreta Anna Lesko, zilele trecute, demonstrând că aceste specialități sunt la mare căutare în gospodăria sa.

Pentru a-și promova talentul în bucătărie, cântăreața a publicat pe internet și o fotografie care îl ilustrează pe băiețelul ei, Adam, savurând din aceste bucate delicioase. 

De Crăciunul pe stil vechi, pe care l-a sărbătorit de asemenea în familie, în România, Anna Lesko a optat, însă, pentru niște bucate mai exotice.

„Gataaa cu carnea și salatele cu maioneză…în seara asta mâncăm caracatiță fiartă în vin și paste cu langustine”, mărturisea ieri, vedeta. Anna a publicat pe internet și o poză din bucătăria în care gătește, atunci când iubitul său are grijă de Adam.

Faptul că are timp și pentru bucătărie i se datorează iubitului acesteia, Adrian Neniță, care este și tatăl lui Adam. Acesta are grijă de Adam de fiecare dată când interpreta este plecată să cânte. 

Sunt cea mai fericită de când îl am pe Adam, îi mulțumesc Lui Dumnezeu pentru acest dar. Sunt acea mămică, care nu poate să-și lase copilul cu altcineva. Îl creșem fără bonă și ne împărțim și cu părinții”, a spus Anna, într-un interviu recent. 

Foto: Facebook

Distribuie articolul: