La 3 săptămâni de la nașterea micuțului Adam, Anna Lesko este tot mai fericită, pe zi ce trece. Acum o săptămână, interpreta mărturisea că nu se simte complexată de cum s-a schimbat după naștere și că nu are nimic de ascuns atunci când poartă haine largi. De data asta, Anna a postat o poză cu micuțul Adam, dormind pe burta mamei.

Niciodată nu am fost mai fericită ca acum și nu am iubit, cum iubesc astăzi! Nu am experimentat nimic mai presus decât a fi mamă! Adam mi-a umplut sufletul de dragoste, duioșie, sensibilitate…a plantat în mine un sentiment ce emana pozitivitate permanentă. Totul capăta un sens!” a scris Anna, pe profilul său virtual.

foto: Facebook

De Paște, Anna a mai postat o fotografie emoționantă cu micul Adam, dormind lângă un ou imens. Atunci, interpreta și-a felicitat fanii virtuali și le-a dorit un Paște fericit:

Voi sărbători primul Paște alături de micuțul meu Adam! Nu vă pot transmite în cuvinte cât de fericită și norocoasă mă simt alături de el! Sănătate, bucurie și liniste în suflet, dragii mei! Țin să vă mulțumesc pentru urări și gândurile frumoase pe care mi le așterneti în cuvinte în fiecare zi! Sunt atât de fericită lângă Adam!!!

Amintim că Anna Lesko a născut un băiețel acum trei săptămâni. Potrivit presei române, micuţul Adam a cântărit, la naştere, 3300 de kilograme şi a măsurat 52 de centimetri lungime.

Anna a declarat următoarele, despre tatăl lui Adam: ”Tatăl copilului este un muzician. Provine dintr-o familie de muzicieni foarte respectată atât în Basarabia, cât și în România. Nu îl cunoașteti. El nu este persoană publică și nu-și dorește să devină.” Relația cu acest bărbat, se pare, durează deja de trei ani.

Sursă foto: Facebook.com

Distribuie articolul: